Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
XS4ALL

Alles-in-1 abonnementen XS4ALL

In onderstaand overzicht vind je alle Alles-in-1 abonnementen van XS4ALL. Voor informatie over de abonnementsprijzen van XS4ALL of andere eigenschappen van het Alles-in-1 abonnement klik je op de pakketlink.

XS4ALL ('Access for all', toegang voor iedereen) is de op twee-na-oudste ISP in Nederland. Het was de tweede provider die internettoegang (inclusief hostingoptie) aan particulieren aanbood. Sinds 1998 is XS4ALL een dochteronderneming van KPN. In de publiciteit tracht XS4ALL haar imago, dat wordt gekenschetst met de termen 'karakteristiek' en 'eigenwijs', te behouden. XS4ALL heeft andere partijen overgenomen, Cistron (2004),  HCCnet (2005) en Demon Internet (2007). In 2019 heeft KPN aangekondigd het merk XS4ALL in de toekomst op te laten gaan onder de naam KPN. Dit wordt langzaam in gang gezet. In oktober 2021 stopt XS4all als hostingprovider.

Alles-in-1 pakketten van XS4ALL

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.