Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Over ons

Totaalwijzer.nl is eigendom van Benergy BV, onderdeel van de Bencom Group, het bedrijf van internetondernemer Ben Woldring uit het Groningse Usquert dat opgericht is in het najaar van 1998. In 2006 is gestart met Totaalwijzer.nl die net als de andere Bencom Group sites primair gericht is op consumenten. Miljoenen Nederlanders die op zoek zijn naar een alles-in-1 abonnement vinden via Totaalwijzer.nl het beste aanbod.

Ons team

Totaalwijzer.nl bestaat uit een gemotiveerd team dat erop gebrand is om de beste service aan de bezoekers van de site te bieden. Heb je vragen omtrent overstappen of kom je er gewoon niet uit? Bel gerust onze helpdesk om je door ons te laten adviseren!

Ons doel

Totaalwijzer.nl heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de alles-in-1 abonnementen van de Nederlandse internetproviders. Met als missie: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken. Voor veel producten en diensten kun je je via Totaalwijzer.nl gratis aanmelden.

Onafhankelijk en objectief

Totaalwijzer.nl is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Wij geven providers geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde informatie op de site. Ook hebben wij er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen. We tonen in onze vergelijkingen ook aanbieders met wie wij geen samenwerking hebben, ook als deze als beste uit de vergelijking komen

Voordelen voor jou

Door over te stappen op een alles-in-1 abonnement kun je veel geld besparen door gebruik te maken van de speciale acties op Totaalwijzer.nl. Met een totaalpakket bij dezelfde provider ben je ten opzichte van losse abonnementen een paar honderd euro per jaar goedkoper uit.

Bencom in de media

Bekijk de uitzending van Kassa uit 2012 met hierin Ben Woldring over het steeds duurder worden van mobiel internet.

Contactinformatie

Benergy BV
Verlengde Hereweg 174
9722AM Groningen


Geactualiseerd: vrijdag 6 januari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.