Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo wijzigt tarieven per 1 februari

door Jeanet Woldring 4 reacties

Ziggo wijzigt op 1 februari volgend jaar de tarieven voor alle pakketten en diensten. De gemiddelde prijsstijging is 3 procent, maar sommige pakketten worden 14 procent goedkoper, heeft Telecompaper uitgerekend. Tegelijkertijd maakt Ziggo er weer 'mooie ronde' bedragen van.

Zo gaat  het standaardpakket voor tv van 17,49 euro per maand naar 17,75 euro. TV Plus en TV Extra gaan respectievelijk naar 8,50 en 13,50 euro.

De pakketten Z1 en Z2 (digitale televisie en internet) worden ongeveer een euro duurder. Z3 daarentegen daalt in prijs van 66,25 euro naar 58,95 euro per maand. 

Alles-in-1 wordt duurder, maar het snelste pakket (120 Mbps) wordt juist goedkoper: van 68,13 naar 63,95 euro per maand. Ziggo strijkt hiermee de onregelmatige bedragen glad die zijn ontstaan door de btw-verhoging per 1 oktober.

De prijzen van de volgende producten worden eveneens verlaagd: Telefonie Z1, VolopBellen Altijd, Internetbeveiliging Uitgebreid en de Extra Zenderpakketten Turks en Hindi. Daarnaast worden enkele servicekosten verlaagd.

Ziggo past de tarieven aan op 1 februari 2013. Omdat de kosten van uw abonnement(en) altijd vooraf in rekening worden gebracht, ziet u in januari 2013 voor het eerst de nieuwe tarieven op uw factuur. Verbruikskosten zoals gesprekskosten voor telefonie brengt Ziggo achteraf in rekening.

De aangepaste tarieven geven u het recht om uw abonnement per 31 januari 2013 te beëindigen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (4)

Geplaatst door: wim ()

Had je het modem en/of router al gereset?

Geplaatst door: rudolf ()

een advies voor jou Bert. Gebruik geen Nuria maar ziggo speedtest of speedtest.net deze 2 zijn de beste en ook nog eens betrouwbaar.

Geplaatst door: rudolf ()

U klaagd over dat ziggo zijn prijzen verhoogd en daarom over wilt stappen naar concurrent KPN. Heeft u de prijzen van KPN gezien? dan ben je echter meer kwijt dan bij Ziggo. betreft je storing bel het gratis nummer 1200 en het is zo gepiept althans bij mij.

Geplaatst door: Bert ()

Afgelopen ma 3dec werkzaamheden in onze wijk 1271.daarna de Downl. van 9 naar 5 bij Nuria.Upload van 9 naar 8 en surfen van 9 naar 7. En dan is mijn virus program.Norton 360 de schuldige volgens Ziggo.Faaaaal.Ook zonder Norton laag.
Wel de prijs van Alles in 1 plus omhoog.Terug naar KPN ?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.