Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo verhoogt prijzen per 1 maart

door Jeanet Woldring

Per 1 maart verhoogt Ziggo de prijs van abonnementen voor tv, internet en telefonie. Zo wordt Alles-in-1 een euro per maand duurder. Gelijktijdig worden enkele zenderpakketten goedkoper en gaan de zakelijke internetsnelheden omhoog. Het bellen via Ziggo gaat ook meer kosten. Zijn de wijzigingen bedoeld om alvast de tarieven gelijk te trekken met UPC?

Alles-in-1

De prijzen van Alles-in-1 Basis (GewoonGoed), Plus (SamenCompleet) en Extra gaan met één euro per maand omhoog. Het standaard tv-abonnement gaat op 1 maart vijftig cent omhoog en kost dan 18,25 euro per maand. De hoogste prijsverhoging vindt plaats bij de 2-in-1 abonnementen met tv en internet. In de meeste gevallen gaan deze abonnementen met 2,55 euro per maand omhoog.

De prijs van premium-abonnementen op de betaalzenders HBO, Film1 en Sport1gaan juist met vijftig eurocent per maand omlaag. Deze abonnementen gaan 14,95 euro per maand kosten.

Bellen via Ziggo wordt duurder

Het Telefonie Z1-abonnement wordt 1,55 euro duurder en gaat 11,50 euro kosten. De prijs van een telefoongesprek wordt één cent per minuut duurder. Ook het starttarief stijgt met één cent. Het onbeperkt bellen-abonnement gaat met een euro per maand omhoog.

Bellen naar het buitenland

Verder veranderen sommige vaste beltarieven naar het buitenland bij Ziggo. Het starttarief wijzigt van 9 naar 10 eurocent per gesprek. Daarnaast wijzigt het gesprekstarief per minuut voor sommige landen. Vergelijk op Bellen.com alle vaste en mobiele tarieven voor bellen naar het buitenland.

Ziggo zegt dat de prijsverhogingen nodig zijn de kosten van gestegen investeringen deels te dekken. De tariefsaanpassing is niet bedoeld om alvast de tarieven gelijk te trekken met UPC. Abonnees kunnen naar aanleiding van de prijsverhoging per 1 maart het abonnement opzeggen.

Vergelijk Alles-in-1 op Internetten.nl of Totaalwijzer.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.