Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Update UPC Horizon uitgesteld

door Jeanet Woldring

De belofte dat UPC klanten in juni een grote update voor Horizon wordt tot nader order uitgesteld. Dit heeft UPC vandaag bevestigd tegenover Nu.nl.

De eerder aangekondigde update zou Horizon gebruiksvriendelijker moeten maken door middel van versimpelde menu’s, een versneld platform en een nieuwe afstandsbediening. 

De update zou aanvankelijk in juni, of uiterlijk juli plaatsvinden. Volgens het bedrijf moeten echter nog enkele technische onderdelen binnen de software-update verbeterd worden en duurt dit langer dan gedacht.

Woordvoerster Maaike Scholten zegt dat het ook nog niet bekend is of de update in juli beschikbaar zal zijn en een nieuwe datum zal volgens haar niet genoemd worden tot het 100% zeker is wanneer de update uit zal komen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.