Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort voordelig glasvezel in ruim 400 plaatsen

door Jeanet Woldring

Vanaf heden levert Telfort glasvezelverbindingen in meer dan 400 plaatsen in Nederland waar glasvezel beschikbaar is. In het Brabantse dorp Budel zijn de eerste klanten inmiddels aangesloten. Vorig jaar mei startte de provider met de uitrol van glasvezel in geselecteerde gebieden. Uit onze vergelijking blijkt dat Telfort de voordeligste alles-in-1 glasvezel pakketten biedt.

Netwerk van de toekomst
In eerste instantie gaat Telfort Alles-in-1 glasvezelpakketten aanbieden in de gemeenten waar acties lopen om minimaal 30 procent van de inwoners op glasvezel te laten intekenen. Pas als die drempel is gehaald, wordt het netwerk daadwerkelijk aangelegd.

Glasvezel (FttH) wordt het netwerk van de toekomst genoemd. Kies je nu voor glasvezel, dan ben je klaar voor de toekomstige ontwikkelingen zoals 3D-televisie, aldus Telfort. Daarnaast biedt glasvezel het voordeel dat uploaden net zo snel gaat als het downloaden. Bestanden kunnen daardoor snel worden binnengehaald, maar ook net zo snel weer verstuurd worden. Ongeacht het aantal gebruikers op het netwerk, want met glasvezel heeft iedere klant een eigen internetverbinding.

Digitale en analoge tv
Telfort biedt drie verschillende alles-in-1 glasvezel pakketten. Het basispakket met (analoge en digitale) tv,  internet en bellen kost 45 euro per maand. 

Laagste maandprijs
Toch liever interactieve tv? Dat kan voor 50 euro per maand met Alles-in-1 glasvezel Interactief. Hiermee heeft Telfort de laagste maandprijs van Nederland voor wat betreft glasvezel, zoals blijkt uit onze Alles-in-1 vergelijking. Beide pakketten hebben een internetsnelheid van 50 Mb. Het derde pakket, alles-in-1 Interactief Extra kost 60 euro met een snelheid van 100 Mb.

Als bijkomend voordeel noemt Telfort dat bij het Alles-in-1 glasvezelpakket alle tv's en radio’s gewoon werken via de bestaande (coax) kabels die klanten veelal in huis hebben.

Meer info en bestel: Telfort Alles-in-1 glasvezel (check de beschikbaarheid)

Vergelijk de goedkoopste of snelste Alles-in-1 pakketten

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.