Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile Online wordt Online.nl

door Jeanet Woldring

T-Mobile Online heet vanaf vandaag Online.nl. Alle vaste diensten op het gebied van tv, telefonie, internet gaan onder deze naam verder. Behalve de naam en huisstijl verandert er verder niets. Voor klanten blijft alles bij het oude.

Magenta wordt weer groen

Op de website is nu in plaats van het magenta T-Mobile logo weer het oude groene logo te vinden, alleen met de toevoeging .nl erachter.

Hoe zat het ook alweer?

In 2007 kocht het moederbedrijf van T-Mobile internetprovider Orange over van France Telecom en veranderde de naam een jaar later in Online, met een groen logo. In september 2011 werd de merknaam veranderd in T-Mobile Online. Dit is vanaf 29 januari 2013 Online.nl. 

T-Mobile mobiel; Online.nl vast

Waar T-Mobile zich de komende jaren nog meer toe gaat leggen op mobiele communicatie, gaat Online.nl zich specifiek en alleen richten op de klanten met een vaste internetverbinding. 

"Zorgen voor een perfect werkende vaste verbinding om te internetten, bellen of tv kijken, is nu eenmaal een speciale tak van sport. En niet te vergelijken met bijvoorbeeld mobiel internet', verklaart het bedrijf de verandering.

Daarom gaat Online.nl vanaf vandaag verder zonder de naam T-Mobile. Naar eigen zeggen kan Online.nl op die manier beter inspelen op wensen en behoeftes van klanten op het gebied van vaste verbindingen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.