Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Meer breedband- en interactieve tv-klanten voor KPN

door Jeanet Woldring

KPN kreeg er in het tweede kwartaal 31 duizend breedbandklanten bij en 64 duizend interactieve tv-klanten. Het aantal alles-in-1 klanten steeg met 61 duizend. Inmiddels heeft ruim de helft van de breedbandklanten een ‘triple play’-pakket met internet, bellen en tv, vergeleken met 47 procent een jaar geleden. Veel meer mensen nemen nu ook gecombineerde vast-mobiele bundels af.  Dat blijkt uit de vandaag gepubliceerde kwartaalcijfers van KPN.

Groei vast-mobiele bundels

KPN zegt een leidende positie te hebben op het gebied van geïntegreerde dienstverlening in de Nederlandse markt. Om die reden wil het bedrijf zich dan ook sterk blijven richten op de groei van het aantal vast-mobiele bundels.

Bellen en internetten via vast en mobiel van KPN

Ruim een vijfde deel van alle breedbandklanten nemen nu een combinatie van vaste-mobiele diensten af  via KPN. Dat betekent dat zo'n 128.000 klanten bellen en internetten via zowel de vaste als mobiele telefoonlijn van dezelfde aanbieder. Dat is een verdubbeling ten opzichte van het tweede kwartaal vorig jaar toen 10 procent van het aantal breedbandklanten een vaste-mobiele bundel afnam.

Klanttevredenheid

Naar eigen zeggen heeft deze groei gezorgd voor een sterke verbetering van de klantloyaliteit en klanttevredenheid.

Downloadsnelheden van minimaal 100 Mbps

KPN bleef ook in het tweede kwartaal investeren in zijn  netwerken en IT infrastructuur. Via glasvezel in combinatie met innovatieve kopertechnologieën heeft 60 procent van de Nederlandse huishoudens aan het einde van het tweede kwartaal toegang tot downloadsnelheden van minimaal 100 Mbps of meer. In hetzelfde kwartaal vorig jaar was dat 35 procent.


Ook overstappen op Alles-in-1 van KPN? Start je vergelijking

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.