Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN Konings TV in 13 steden

door Jeanet Woldring 2 reacties

KPN zet op 30 april in 13 steden in alle 12 provincies grote schermen neer, waarop onder andere de troonwisseling live te zien is en heel Nederland met elkaar verbonden wordt. Bezoekers kunnen zo dus feestvieren, zonder dit historische moment te moeten missen.

Live troonwisseling volgen én live schakeling tussen de 13 steden
Op KPN Konings TV zendt KPN de NPO-uitzending van de troonswisseling live uit via grote schermen van 3 x 5 meter: de abdicatie van de Koningin, de balkonscène en de inhuldiging van de Koning.  Daarnaast worden ook het concert Samen voor Oranje in Ahoy, het Koningslied, de koningsvaart en het optreden van dj Armin van Buuren samen met het Concertgebouworkest live uitgezonden. Op de schermen zullen ook live-videobeelden uit de aangesloten steden worden getoond. 


Op deze manier kunnen bezoekers van lokale festiviteiten deze historische momenten live volgen en hoeven zij niet speciaal thuis te blijven. Hiermee  maakt KPN het voor Nederlanders mogelijk om ook op Koninginnedag televisie te kijken zoals het hen uitkomt, dus ook op straat met andere feestvierders.

Oranje strik voor KPN
Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft besloten KPN de oranje strik voor dit initiatief toe te kennen.

De 13 locaties
De mega schermen komen op de volgende plaatsen: Groningen  –  Grote Markt, Leeuwarden – Wilhelminaplein, Almere - Forum, Utrecht - De Neude, Den Bosch – De Markt, Maastricht - Vrijthof, Middelburg – De Markt, Amsterdam – Stoperaplein, Rotterdam - Schouwburgplein, Den Haag - Grote Markt, Zwolle - Rodetorenplein, Assen – De Brink, Arnhem – Kerkplein.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: martien den otter ()

ik zie dat veel mensen ontevreden zijn over kpn daar moeten ze eigenlijk iets
mee doen ik zelf heb nooit problemen gehad met kpn dat ze duur zijn heeft
te maken dat alle grote bedrijven een monopolie positie hebben

Geplaatst door: Mariska ()

Een charme offensief? Ik denk dat de meeste feestvierders ook al zonder drank kotsen van KPN.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.