Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN-klanten kunnen nu ook buitenshuis tv kijken via app

door Jeanet Woldring

Vanaf 29 januari kunnen klanten met interactieve tv van KPN overal in Nederland televisie kijken op hun tablet of smartphone. Via mobiel internet of wifi zijn dan 25 zenders te bekijken. Ook is het mogelijk via de app opnames terug te kijken, bijvoorbeeld in de trein of op het strand.

KPN kwam begin 2013 al met de app op de markt, alleen was het toen nog niet mogelijk om buitenhuis te kijken. Om welke 25 zenders het precies gaat is niet bekend. De app is niet direct voor iedereen beschikbaar. Uiterlijk 7 maart kunnen alle klanten er gebruik van maken. Naast KPN bieden kabelaars UPC en Ziggo de mogelijkheid om live- tv te kijken via de app. Ook Tele2 biedt sinds deze week een online tv app voor tablet en smartphone. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.