Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

CanalDigitaal start met alles-in-1 via glasvezel

door Jeanet Woldring

Satelliet tv-aanbieder CanalDigitaal gaat nu ook internet, bellen en televisie over glasvezel aanbieden. De 'Alles-in-1 pakketten' zijn als eerste beschikbaar via het coöperatieve glasvezelnetwerk van Optimaas U.A. in de gemeente Aalburg.

CanalDigitaal complete aanbieder
Sinds 1996 levert CanalDigitaal digitale televisie in Nederland en was daarmee de eerste aanbieder van digitale televisie. Sinds enige tijd biedt het bedrijf internet en telefoon als onderdeel van Alles-in-1-pakketten. Nu gaat men ook tv-diensten via glasvezel aanbieden. Dat gebeurt als eerste in Aalburg via het glasvezelnetwerk van Optimaas. Het Alles-in-1-pakket bestaat uit internet met een snelheid tot 750 Mbps, glasvezel-tv en telefonie.

Optimaas heeft voor CanalDigitaal gekozen vanwege haar grote ervaring met de levering van televisiediensten, de hoge kwaliteit HD-televisie en ruime keuze aan innovatieve diensten. In Aalburg biedt CanalDigitaal drie complete 'Alles in 1-pakketten'.

Voorinschrijving
De coöperatie Optimaas U.A. wil in Aalburg een open breedband infrastructuur realiseren waarvan iedere inwoner maximaal kan profiteren. Alle woningen, bedrijven en instellingen in alle kernen en buitengebieden moeten kunnen beschikken over het supersnelle glasvezelnetwerk. De voorinschrijving begint op 19 november. Na het behalen van de beoogde hoeveelheid inschrijvingen wordt verder gegaan met de realisatie van het glasvezelnetwerk voor de hele gemeente Aalburg.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.