Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 neemt afscheid van Frank, het zwarte schaap

door Jeanet Woldring

Vanaf 27 november is Frank het Zwarte Schaap niet langer het gezicht van Tele2. Het Zwarte Schaap wil niet de aanleiding zijn voor mogelijke discussies binnen de kleinvee samenleving,aldus Tele2. Tegelijkertijd is de site compleet vernieuwd. Het logo is wel gelijk gebleven. Een dag eerder vernieuwde KPN zijn website.

Nieuwe website

Frank was de afgelopen vijf jaar het gezicht van Tele2 op de consumentenmarkt. Nadat het nieuws van zijn vertrek bekend werd gemaakt heeft Tele2 direct een compleet vernieuwde website gelanceerd. In plaats van de beeltenis van Frank, maakt Tele2 vanaf vandaag gebruik van een complete nieuwe huisstijl.

Geen onderscheid

In de merkvoering wordt niet langer onderscheid gemaakt tussen Tele2 voor de consumentenmarkt, Tele2 Zakelijk en Tele2 Wholesale. De drie gespecialiseerde business units gebruiken vanaf nu hetzelfde logo.

Vergelijk en bestel:

Tele2 Mobiel op Bellen.com  en Tele2 TV, Internet & Bellen op Totaalwijzer.nl of Internetten.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.