Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Sport1 GO gratis beschikbaar bij CanalDigitaal

door Jeanet Woldring

Vanaf vandaag is Sport1 GO gratis beschikbaar voor Sport1-abonnees van CanalDigitaal. Dit betekent dat deze mobiele internet streamingdienst overal in Nederland te volgen is op de computer, laptop, iPad en iPhone. Android gebruikers kunnen naar verwachting halverwege 2013 van Sport1 Go gebruikmaken.


CanalDigitaal is de eerste aanbieder die Sport1 GO als extra dienst aan het Sport1-abonnement* heeft toegevoegd. Volgens TotaalTV is Sport1 met meer aanbieders in gesprek om Sport1 GO onderdeel van het bestaand abonnement te laten worden.

Sport1 GO
Sport1 GO is gratis beschikbaar voor abonnees die het TOP HD-, Film1/Sport1- of Sport1-abonnement afnemen. Met deze dienst krijgt men 24 uur per dag, zeven dagen in de week toegang tot alle zes de kanalen van Sport1. 

Canal Digitaal-abonnees kunnen inloggen met hun inloggegevens van Mijn CanalDigitaal. Via pc of mac kan men via de internetsite www.sport1.nl/go van de Sport1-dienst gebruikmaken. Voor de iPad en iPhone kan men in de Apple appstore een speciale Sport1 GO-app downloaden.

Veel extra's 
Een abonnement op Sport1 biedt met Sport1 GO toegang tot alle live wedstrijden, samenvattingen en documentaires. Daarnaast is het mogelijk om wedstrijden binnen 24 uur terug te kijken. Tijdens live voetbalwedstrijden biedt Sport1 de gebruikers van Sport1 GO een zogenaamde 'rijke tijdlijn' aan waardoor het mogelijk is om precies op de hoogte te blijven waar en wanneer er tijdens een live wedstrijd iets is gebeurd. 

Met één druk op de knop kan het betreffende moment worden teruggekeken. Daarnaast is het mogelijk om de opstellingen van beide ploegen als overlay in het scherm tevoorschijn te halen in de live wedstrijd.

Indien men op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen op de andere kanalen kan dat ook. Door een notificatie in te stellen ontvangt men een melding wanneer er doelpunten zijn gescoord, kaarten zijn uitgedeeld of strafschoppen zijn gemist. Door te klikken op de notificatie komt het fragment direct tevoorschijn.

Naast veel videoclips en samenvattingen, maakt Sport1 ook de highlightshows, documentaires, het laatste nieuws, een live scorebord (voetbal), de programmagegevens en de laatste tweets beschikbaar via Sport1 GO.

*Sport1 kost  de eerste 3 maanden 5 euro per maand, daarna €13,95 per maand en is te bestellen via Digitelevisie.nl.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.