Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Online.nl wijzigt bel- en internetabonnement

door Jeanet Woldring

Online.nl heeft de belabonnementen aangepast per 21 maart. Vast bellen kostte voorheen 1 euro extra  bij een internet abonnement, en Bellen Vaak 12,50 euro. Nu kosten de belabonnementen standaard vijf euro. Het belabonnement van Online.nl heet nu Hallo Basis en kost vijf euro per maand.

Hallo Basis
Daarbij kan de klant uitbreidingen bestellen, namelijk Hallo Nederland, Hallo Europa en Hallo Wereld. Voor elke uitbreiding is Hallo Basis vereist. Met Hallo Nederland kun je gratis bellen naar vaste nummers in Nederland, met Hallo Europa en Hallo Wereld gratis bellen naar vaste nummers voor een specifieke set landen. Verder is het tarief in Nederland voor bellen naar vast en mobiel aangepast naar 10 cent starttarief en 7,5 cent voor vast en 10 cent voor mobiel.
 
Internet
Gelijktijdig heeft Online twee internetpakketten in prijs gewijzigd. Snel Internet (tot 10 Mbps) is met twee euro in prijs verlaagd tot 19,95 euro per maand. Ultrasnel (tot 50 Mbps) is met twee euro verhoogd tot 29,95 euro. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.