Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online.nl biedt nieuwe klanten jaar gratis Fox Sports

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Online.nl geeft nieuwe klanten een jaar lang gratis toegang tot alle betaalkanalen van FOX Sports. Daarmee lijkt de aanbieder de tv-markt op scherp te zetten volgens TotaalTV. De actie geldt voor klanten die in november een Alles-in-1 pakket met interactieve tv afsluiten en levert het eerste jaar een korting op van 376 euro.

Honderden euro's korting

Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, moet een tweejarig Alles-in-1-abonnement worden afgesloten. In het eerste jaar betaal je 29,95 euro per maand. Na deze periode kost het abonnement 36 euro per maand. Het FOX Sports combi-abonnement kost 25 euro per maand. Hierdoor loopt in het eerste jaar de totale korting op tot 376 euro.

Dit krijg je:
- FOX Sports Eredivisie en Fox Sports International t.w.v. € 25 per maand
- Alles-in-1 de eerste 12 maanden € 29,95, het tweede jaar € 36 per maand
- Snelheid tot 50 Mbps, bij Glasvezel tot 100 Mbps
- TV programma’s tegelijkertijd opnemen en overal in Nederland bekijken
- Tenminste 60 TV-zenders waarvan 15 in HD

Onderdeel M7 Group

Online.nl is sinds dit jaar onderdeel van het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group, dat in Nederland al langere tijd Alles-in-1  inclusief satelliettv via CanalDigitaal aanbiedt. M7 Group heeft Online.nl van T-Mobile overgenomen. Online.nl biedt Alles-in-1-diensten via koper- en glasvezelnetwerken aan.

Geactualiseerd: vrijdag 24 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.