Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

LookingforBooking achtste in de Fast50

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

LookingforBooking heeft een prachtige prestatie geleverd! Vrijdagavond 31 oktober is onze hotelprijzen vergelijkingssite achtste geworden in de Deloitte Technology Fast50. Dit is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. GreenPeak  werd winnaar van deze prestigieuze prijs.


Het is niet de eerste keer dat Bencom, waarvan LookingforBooking deel uitmaakt, tot de Fast50 behoort. Eerder vielen o.a. Gaslicht.com en Energiewereld.nl deze eer ten deel.

We zijn enorm trots op onze plaats 8 in de ranking, waarmee we als één na hoogste eindigden van de vijf genomineerde Groninger bedrijven. Net als in 2010 was Groningen sterk vertegenwoordigd, toen met vier nu met maar liefst vijf bedrijven. 

Belsimpel (telefoons en abonnementen) stond, na één keer winst twee jaar geleden, ook dit keer razend hoog in de lijst met een prachtige plek 4. Voys (internettelefonie), die voor de derde keer genomineerd was, behaalde plek 27. Experty (thema web-shops), die ook vorig jaar in de lijst stond, eindigde op plek 31 en Storm Marketing Group (online marketing) mocht plek 43 bezetten.

Dank aan de gemeente Groningen, die er voor zorgde dat de genomineerden met de 'Er gaat niets boven Groningen' bus naar Utrecht konden pendelen. Bencom ziet er naar uit om volgend jaar weer van de partij te zijn!

foto: presentator Jort Kelder met LookingforBooking-directeuren Gerlof Bos en Ben Woldring

Geactualiseerd: maandag 3 november 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.