Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoe snel is internet op jouw adres?

door Jeanet Woldring

Breedbandatlas.jpgHoe snel is internet in je straat en op jouw adres? Op de vernieuwde site BreedbandAtlas.nl kun je dat zien. Je kunt ook zien of er behalve kabel (coax) en koper (DSL) ook glasvezel ligt. En hoe snel de verbinding op je adres maximaal is.

Hoe breed is je breedband?

Met de BreedbandAtlas kun je kosteloos, ongelimiteerd en zonder jezelf eerst te registreren, de breedbandsituatie opzoeken en bekijken voor alle panden in Nederland.

De interactieve kaart op basis van GeodanMaps toont op pandniveau het snelste vaste verbindingstype (koper, coax of glasvezel) voor consumentenbreedband en de hoogst leverbare (download-) internetsnelheid over die verbinding. Met de zoekfunctie is het ook mogelijk om de situatie in beeld te brengen voor een postcodegebied, woonplaats, of gemeente.

Waarom een breedbandatlas?

De atlas is een initiatief van adviesbureau Stratix, specialist op het gebied van communicatie-infrastructuren. Met de lancering van de BreedbandAtlas wil Stratix een werkelijk perspectief op de breedbanddekking in Nederland bieden.

--> Naar de BreedbandAtlas

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.