Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Goedkoopste alles-in-1 pakket

door Jeanet Woldring 2 reacties

Steeds meer mensen kiezen voor internet, telefonie en tv bij één aanbieder. Dat doen ze vooral vanwege het gemak en het prijsvoordeel. Bij internet kun je kiezen uit verschillende snelheden, bij tv uit verschillende zenders en opname mogelijkheden en bij telefonie ook uit meerdere opties. Op Totaalwijzer zijn alle totaalpakketten te vergelijken en vind je een TOP 5 van de goedkoopste. Benieuwd naar de beste deals?

TOP 5 totaalpakketten
Iedere provider biedt wel een goedkoop alles-in-1 pakket aan. Zo kunt u voor een lage prijs gebruik maken van internet, telefonie en tv. Toch kan er maar één de goedkoopste zijn natuurlijk. Dat is al tijden Tele2 waarbij u digitale tv kunt kijken, internetten en bellen voor nog geen 400 euro per jaar.

De op een na goedkoopste is CanalDigitaal. Bij dit tweejarig pakket krijgt u tv via de schotel, en internet en telefonie via de lijnen van KPN. Op nummer drie, vier en vijf staan KPN-merken. De voordeligste van dit drietal is Telfort, gevolgd door XS4ALL, daarna KPN zelf. 

Dat XS4ALL in de TOP 5 staat, is opmerkelijk. Het is namelijk nog nooit eerder voorgekomen dat deze KPN-dochter een van de vijf voordeligste totaalpakketten van Nederland aanbiedt. 

Alles-in-1 via de kabel duurder
Wat opvalt is dat er geen enkele kabelaanbieder in de TOP 5 staat. UPC vraagt voor het Alles-in-1 voordeelpakket met een snelheid van 30 Mbps 547 euro,  op jaarbasis een paar tientjes meer dan KPN. En wie in het Ziggo-gebied woont, is nog meer kwijt. Onze grootste kabelaar vraagt voor zijn goedkoopste pakket Alles-in-1 Basis bijna 600 euro per jaar. Hiervoor krijg je een internetsnelheid van 10 Mbps. Bij deze jaarkosten gaan we er van uit dat mensen noch over een telefoon-, noch over een kabelabonnement beschikken.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Harry ()

Ik snap de reactie niet van eigenaar. Hoezo geen shop? Wat een nonsens. Op andere sites zie ik veel goedkopere aanbiedingen. Die vergelijken ook gewoon producten van de aanbieders.

Geplaatst door: Mark ()

Zit net te vergelijken tussen een aantal sites voor een nieuwe alles-in-1 pakket, maar het kan echt goedkoper, wat klopt hier niet?

Opmerking van de redactie op 08-11-2012
Wij zijn geen shop, maar vergelijken de aanbiedingen van providers.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.