Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
KPN

Review en beoordeling KPN

Om je te helpen bij je keuze voor een Alles-in-1 aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige Alles-in-1 aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 1 /10
  Ada Borsboom op 25-5-2020 om 11:51
  Langer dan 1 jaar klant
  vandaag vanaf 08.15 geprobeerd te belle met KPN. na 45 minuten eindelijk medewerker aan de lijn . Wilde direct mijn vraag doorzetten naar een andere afdeling daar mijn vraag zwel zakelijk als privé betrof. Ik netjes uitgelegd dat ik dat niet wilde want zakelijk zou weer niet voor privé werken en andersom. de dame in kwestie zou het dan zelf gaan uitzoeken en zou mij in de wacht zetten. Ach ik zat tenslotte al een uur . Na een half uur wachten werd verbinding zomaar verbroken. Ik opnieuw bellen , andere medewerker maar verder herhaalde de geschiedenis zich. Ik nog een keer bellen deze keer een man en uitdrukkelijk gevraagd om de eerdere medeweker weer aan de lijn te krijgen zodat ik het allemaal niet voor de derde keer hoefde uit te leggen . dit leek hij te begrijpen zen zegde mij toe mij te verbinden met de juiste persoon en jahoor na een half uur wachten werd weer de verbinding verbroken . Daarna maar via chat verder gegaan en even had ik hoop. mijn vraag werd gedeeltelijk begrepen. daar zou een terugbel verzoek voor komen. voor het andere gedeelte werd ik fijn met Mitchell doorverbonden via de chatt. Deze begon al met jijen en jouen , dit geeft al het niveau aan wat er bij KPN aan opleiding gegeven wordt. deze meneer was ronduit onbeschoft en niet bereid om ok maar iets voor een klant te doen.
  Al met al is het digitaliseren van KPN ten koste gegaan van de klantvriendelijkheid en vindt het bedrijf het vreemd dat klanten geïrriteerd overkomen. Dit zeggen zij dan ook gewoon tegen klanten.
  echt als ik een dikke nul had kunnen geven had ik het ook gedaan.
  Pluspunten
  • niets alleen maar negatieviteit
  Verbeterpunten
  • klant vriendelijkheid . dat is iets wat de medewerkers bij KPN niet geleerd krijgen en ook omgangsvormen en beleefdheid
 • Beoordeling: 2 /10
  Claire Wiemans op 16-5-2020 om 13:20
  Langer dan 1 jaar klant
  te hoge factuur ontvangen in maart. Veel tijd gestoken in contact met KPN om dit te laten corrigeren. wederom in april en mei, want factuur nog steeds niet gecorrigeerd. Klacht ingediend en gevraagd om nu eerst een juiste factuur voordat ik zou betalen. Geen reactie op de klacht. Wel een aanmaning om de openstaande factuur te voldoen, hoewel deze door KPN zelf erkend wordt als onjuist. Weer contact opgenomen. Er bleek geen andere "oplossing" , anders zou ik afgesloten worden. In juni zou de factuur gecorrigeerd worden. Maar de toezegging dat eea de volgende maand zeker gecorrigeerd zou worden kreeg ik ook al in maart en april....
  Volgens het telefonische standaardbandje "helpt KPN de klant graag".
  Na 3 maanden is een door KPN gemaakte en erkende fout nog steeds niet gecorrigeerd.
  De reactie bestaat uit dreigen met afsluiting ipv de gemaakte fout eindelijk corrigeren.
  Ervaringen met de telefonische hulp/klachtenlijn: van onbeschoft (geirriteerd en verbinding verbreken) tot geduldig en beleefd, maar altijd onflexibel.
  Pluspunten
  • soms een medewerker aan de lijn die duidelijkheid probeert te geven en over enig inlevingsvermogen lijkt te beschikken
  Verbeterpunten
  • Gemaakte fouten corrigeren binnen een redelijke termijn (niet minstens 3 maanden...) en zich houden aan gemaakte toezeggingen daarover.
  • Zorgen dat de procedures en systemen flexibeler kunnen worden afgestemd op de klant, zeker bij door KPN gemaakte fouten.
  • Excuses aanbieden voor gemaakte fouten ipv de klant nog eens extra duperen door (te dreigen met) afsluiting.
 • Beoordeling: 8 /10
  Banni op 7-5-2020 om 21:36
  Langer dan 1 jaar klant
  Heel fijn geholpen via de chat. Ze denken met je mee!
  Pluspunten
  • klantvriendelijk
  • Meedenkend
  • Behulpzaam
 • Beoordeling: 1 /10
  M. Husain op 18-3-2020 om 16:19
  Minder dan 1 jaar klant
  Duurde een eeuwigheid voordat ik eindelijk een monteurs afspraak om mijn glasvezelaansluiting te laten plaatsen en daarna komt ie 2 uur te later dan afgesproken tijdsplanning. Bij maken van een nieuwe afspraak en onduidelijk wanneer een monteur kan komen. Klantenservice bied zelf geen oplossing dus dan maar wachten tot wie weet hoe lang. UIteindelijk maar opgezegd en een andere provider gekozen. Ze komen hun afspraken gewoon niet na
  Pluspunten
  • Geen
  Verbeterpunten
  • Luisteren naar hun klanten en niet dingen roepen die je niet waar kunt maken door de telefoon maar ook niet in de winkel. In de winkel werd gezegd dat bv 9 maart een monteur was en thuis bij het versturen van de link kon het pas 13 maart . Vond dat heel misleidend naar de klant toe.
  • Klantenservice idem dito, eerst was het ze bellen u op voor maandag, daarna zei een ander weer 48 uur reactietijd en de laatste zei gewoon dat ze het niet wisten wanneer een monteur kon komen en dat ik maar gewoon moest wachten en gezien de problemen (met corona) dat er geen tijdsplanning gegeven kon worden. Allemaal waar maar ik mag hopen als provider dat ze wel inzicht hebben in de planning van de monteurs en wie er nog aanwezig is en wie er inzetbaar zijn in deze bizarre tijd. Ik moet zeggen vreselijk bedrijf die totaal niet klantgericht is.