Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
KPN

Review en beoordeling KPN

Om je te helpen bij je keuze voor een Alles-in-1 aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige Alles-in-1 aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    Bart op 30-12-2018 om 19:06
    Langer dan 1 jaar klant
    Slechtste WiFi ooit. Je kan niet normaal YouTube kijken/Gamen. Je kan helemaal niks met de WiFi van KPN in Huis.
    Shit service
  • Beoordeling: 1 /10
    Nijemeisland op 27-11-2018 om 07:22
    Langer dan 1 jaar klant
    Storing interactieve internet-tv
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Diverse keren binnen uur gebeld maar altijd hetzelfde bandje “ de wachttijd bedraagt meer dan 15 min”
    • De zogenaamde chat werkt ook niet paar keer ook meer dan 5 minuten gewacht maar geen verving !!
    • Waardeloze service !!!!’
  • Beoordeling: 4 /10
    Zoer op 18-11-2018 om 21:27
    Langer dan 1 jaar klant
    Fijne timing KPN. Storing op het laatste stuk van boer zoekt vrouw en gratis bellen lukt niet, want dan krijg ik de melding...lijn bezet....duh? Ik bel mobiel.
    Kan het ook nog eens goed gaan KPN, betaal al genoeg hé!!!
    Verbinding word nu telkens verbroken......pffffff en daar betaal je bijna 60 euro per maand.
    Oplichters!
  • Probeerde klant te worden maar waren even vergeten een monteur (die trouwens een installateur is en niets kan aansluiten alleen kan verbinden) in te boeken terwijl er wel geïnsinueerd werd dat deze langs zou komen
    Pluspunten
    • Helemaal nul
    Verbeterpunten
    • Alles, niet met twee klanten tegelijk chatten. Huur weer gedegen personeel in dus ook een echt monteur.
  • Beoordeling: 1 /10
    meason Richards op 6-11-2018 om 12:21
    Langer dan 1 jaar klant
    Echt een verschrikkelijke "klantexpert" in Groningen. Hij is je liever kwijt dan dat ik blijf. Kan krijgen zo als hij wil. Verschrikkelijk bedrijf.
    Pluspunten
    • Beslist GEEN
    Verbeterpunten
    • Denk en handel klantgericht.
  • Beoordeling: 1 /10
    Allard op 23-10-2018 om 22:24
    Langer dan 1 jaar klant
    VEELS te duur.......
    Ik betaal 38 euro of meer per maand
    en dat voor sim only en niet eens genoeg internet.....
    Als mn abbonoment afloopt stap ik zeker over naar een andere.
    Willen ze me KPN voor in huis aansmeren omdat ik dan korting krijg op mn telefoon abbonoment haha
    Helemaal klaar mee...

    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • Lagere kosten
  • Beoordeling: 10 /10
    Linda van Schouwen op 11-10-2018 om 20:37
    Langer dan 1 jaar klant
    Vandaag een monteur langs gehad voor verbetering van onze WiFi. Echt Top!!
    Pluspunten
    • Online makkelijke en goede hulp via chatberichten
    • Binnen een dag een monteur aan huis
    • Gratis vervangen van wifiontvanger
    • Enorm vriendelijk en servicegericht
  • Beoordeling: 2 /10
    Wilhelm op 5-9-2018 om 16:11
    Langer dan 1 jaar klant
    Schofterige behandeling KPN, omdat KPN van zijn oude internet abonnementjes af moet, duwen ze gewoon willens en wetens een onbeschofte verhoging door je strot. Dan ga je namelijk vanzelf wel. Je moet dan wel even een ander abonnementje afsluiten bij ze. Nee KPN zo werkt dat niet, maar dat pikt KPN natuurlijk niet en dan sluiten ze je gewoon af.
    E-mails worden uiteindelijk niet meer beantwoord, ze kunnen geen contracten laten zien en sturen dan gewoon een briefje van de monteur die de aansluiting had gemaakt, en ga maar door. Terwijl ik alles naar ze toe stuur houden ze voet bij stuk en je hebt geen poot om op te staan want ze sluiten gewoon af. Dit beleid moet je lekker blijven volhouden KPN.
    Zorg dat je NOOIT maar dan ook NOOIT iets met KPN van doen hebt. En dan te bedenken dat dit zakelijk ook nog eens is.
  • Beoordeling: 1 /10
    Ati op 30-8-2018 om 01:59
    Minder dan 1 jaar klant
    Slecht....
    Pluspunten
    • Geen
  • Beoordeling: 1 /10
    Ronnie op 10-8-2018 om 17:29
    Minder dan 1 jaar klant
    Kpn monteur vandaag tussen 15:00 - 17:00 uur verwacht, laat 10 voor 5 weten niet te komen i.v.m. "fout in de planning". Vreemd dat je dat pas realiseert 10 minuten voor einde tijdsvak! Zeker uitgelopen bij de vorige klanten. Klantenservice die geen oplossing kan bieden anders dan verplaatsen van de monteur naar volgende week. Onacceptabel je (nieuwe) klant de dupe te laten worden van deze amateuristische praktijken. Vooral als ik als klant duidelijk heb aangegeven dat het noodzaak is vandaag alles aan te sluiten i.v.m. beveiligingssysteem en een welverdiende vakantie startende deze zondag. Nu zit ik met een onbeveiligd huis en ontevredenheid naar deze organisatie! Ik raad het een ieder af gebruik te maken van dit bedrijf en haar diensten! Beschamend voor woorden. Een goed begin is het halve werk!
    Pluspunten
    • Geen!
    Verbeterpunten
    • Te veel om op te noemen.