Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
KPN

Review en beoordeling KPN

Om je te helpen bij je keuze voor een Alles-in-1 aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige Alles-in-1 aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • jolien op 7-12-2010 om 14:43
    Ook ik zie steeds blokjes in beeld. Denk dat ik ze al 5 keer gebeld heb. Nieuw kastje gekregen, buitenantenne aangeschaft.. Allemaal helpt het niet! Fijn om te weten dat anderen er ook last van hebben.. maar ja.. hoe lossen ze het op?
    Denk heel erg na om over te stappen, maar volgens mij is er op dit moment over alle aanbieders wat te zeggen..
  • anoniempje op 7-12-2010 om 00:01
    net digitene besteld ong. 3-5 thuisbezorg !!!!
  • digitenne in omgeving twenterand ov
    kwaliteit waardeloos
    binnen 1 maand meermalen geklaagd
    van kastje naar de muur gestuurd door de klanten service tot de opzeg termijn er opzit. De klachten via mail worden niet geaccepteerd. lijkt me dus gewoon oplichting en dat voor zo een gerenomeerde firma
  • michiel op 15-11-2010 om 12:21
    geweldig beeld, zelfs zonder de antenneversterker is er in Twente uitstekend beeld. Ben heel enthousiast ondanks de soms negatieve verhalen. Onze 116 cm led tv geeft haarscherp digitenne weer.

    aanradertje
  • Neem geen digitenne.



    Wij interactieve tv van kpn aanvragen was het niet mogelijk (bleek achteraf) hebben ze maar digitenne gegeven. Deze krijgen we 3 week te vroeg (eigelijk de vorige bewoners kregen het).

    Terwijl mij telefonisch beloofd was dat we het pas vanaf de eerste zouden krijgen.

    De kosten komen niet over een met telefonische beloftes die gemaakt worden. Het opzeggen kost uren en je moet er meerdere keren achter aan bellen.



    Het hele systeem deugd niet er word niks van gesprekken bewaard, afspraken komen ze niet na en als je ze daar na vraagt je weg gedrukt of een half uur in de wacht gezet.

    Als je een bepaalde medewerker krijgt drukt hij je gewoon midden je verhaal weg.



    De opzegging word niet ingevoerd en je krijgt als nog een factuur van 2 maanden in het vooruit terwijl je het maar 2 dagen gebruikt hebt en meer als een week geleden opgezegt hebt.



    Het is 1 grote fout geweest om digitenne aante vragen.

    Het beeld is in Groningen echt slecht dat ze het durven aan te bieden is niet te geloven.

    Want de kabel heeft 10x beter beeld.

    Dus denk er goed overna.

    Want je hebt wel een proeftijd van een maand.

    Maar het is een maand vol gezeur als het niet goed is.



    Van een bedrijf als kpn verwacht je dat een gesprek genoteerd word maar niks is minder waar.

    Heb nu ziggo goed beeld nette klantenservice en ze kunnen dingen terug vinden in hun systeem.

    Nooit meer digitenne voor mij



    Heb nu wel een dikke rekening van 2 maanden en aansluitkosten enzo.
    Opmerking van de redactie op 15-11-2010 om 13:58
    Geen persoonlijke gegevens posten a.u.b.
  • Ookdigi op 11-11-2010 om 15:00
    Hallo Nu heb ik een buitenanttene omdat het werk gevoelig was als ik de Antenne een beetje verschoof.
    Die zit er in maar heb hem wel binnen staan. Ik wil niet een gat door de muur boren en dan nog aan de voormuur hangen.
    Ook heb ik merkt dat het zwarte blokje waarin de coax gaat niet echt stevig is.
    als ik daar aan beweeg dan stoort hij al
    Is dit dan het probleem van dat kastje of toch wat anders. Dus zou ik dan beter een nieuwe aanvragen bij KNP

    En andere vraag is:

    Als ik dus voor boven een tweede box bij Belcompany koop ( 69 euro ) dan hoe ik toch niet weer 8.50 te betalen voor tweede aansluiting. Ik heb al een abbo op mijn eerste tv.
    Of kan ook 4 euro per maand extra op tweede box.
    Alvast bedankt
  • Bertil op 3-11-2010 om 01:02
    Ned 1, 2 en 3 en de regionale omroep zijn gratis, FTA, Free to Air, geen kaart voor nodig, wel een goede antennen,
    liefst een buiten antenne!! 7,95 bij de kpn winkel....
  • Hoi, wie kan mij adviseren welk pakket voordeligste is, voor digitaal tv,internetten en bellen. Zelf heb ik een kastje maar geen kaart. Kun je die apart kopen? B.v.d. A
  • Mamarijke op 26-9-2010 om 14:01
    @Rick:
    Waarom betaal jij €6.95 per kastje? Ik heb hier 3 ontvangers staan met 3 kaarten en betaal nog altijd slechts €8.50 per mnd. De ontvangers heb ik gekocht en de kaarten van KPN gekregen (max 3 per abo).
  • Moniek op 23-9-2010 om 18:55
    Wie kan mij adviseren/helpen?
    Ik wil een tv/dvd combi aanschaffen voor de slaapkamer. Een 22 inch met een ingebouwde DVB-T. Kan ik nu zonder abonnementskosten Ned.1,2.3 ontvangen? En zo ja moet ik dan nog een binnen- of buitenantenne aanschaffen? Ik woon in Den Haag. Alvast bedankt voor de reacties. Moniek