Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo wijzigt actievoorwaarden Alles-in-1

door Jeanet Woldring 5 reacties

Vanaf 16 augustus heeft Ziggo de actievoorwaarden van Alles-in-1 aangepast. Het betreft de Interactieve HD recorder of ontvanger die mensen kunnen kiezen bij het afsluiten van een internet+bellen+tv pakket. Voor beide geldt dat je nu na twee jaar eigenaar wordt van het apparaat.

Kies je eigen voordeel

Wie een Alles-in-1 abonnement afsluit, kan zijn eigen voordeel kiezen. Gekozen kan worden uit een half jaar korting op de abonnementskosten, een gratis Samsung tablet of Interactieve HD ontvanger (normaal € 99). Of € 150 voordeel op een Interactieve HD recorder (normaal € 199).

Unieke actie

Wie een Alles-in-1 abonnement afsluit via Internetten.nl of Totaalwijzer kan echter gebruik maken van een unieke actie. Zo krijg je niet alleen 6 maanden korting op het abonnement, maar bovendien een HD ontvanger t.w.v. 99 euro gratis. Zo kost Alles-in-1 Plus de eerste 6 maanden slechts 30 euro.

Actievoorwaarden HD ontvanger en recorder

De actievoorwaarden van de recorder en ontvanger zijn nu aangepast. Zie voor de wijzigingen onderstaande tabel.Unieke Actie van Ziggo Alles-in-1 Basis -  Alles-in-1 Plus - Alles-in-1 Extra

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (5)

Geplaatst door: Rene ()

Heeft iemand nog de PDF met de oude voorwaarden van voor 16 augustus voor mij ?

Geplaatst door: E. Balke ()

Zoals mijn voorgangers zich reeds afvragen; komt er misschien ook een Aktie voor aanschaf van een HD ontvanger c.q. recorder voor de bestaande klanten met een Alles-in-1 Extra?

Geplaatst door: Johan O. ()

Voor de oude klanten gelden nog steeds de oude voorwaarden, immers toen jij je contact hebt afgesloten, was er nog niets bekend van de nieuwe voorwaarden

Geplaatst door: mike ()

ik heb precies dezelfde vraag, wat doen ze voor oude klanten,die jarenlang geabonneerd zijn

Geplaatst door: L.van der Veer ()

Ik heb al enkele jaren Alles in Een basis van Ziggo. Kan ik nu ook nog gebruik maken van de aanbiedingen van Ziggo of moet ik dan eerst mijn abonement opzeggen ?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.