Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo versnelt fusie met UPC-netwerk

door Anniek Kruijer

De komende week worden er meerdere Ziggo regio's gekoppeld aan het UPC-netwerk. Dit heeft het kabelbedrijf bevestigd aan Totaal TV. Alle klanten die digitaal tv-kijken moeten de digitale decoder opnieuw instellen. Dat komt doordat Ziggo het netwerk aanpast vanwege de fusie met UPC.

Tot op heden werden er wekelijks twee regio's toegevoegd aan het UPC-netwerk. Dit wordt opgeschaald naar een regio per werkdag. Door de fusie krijgen Ziggo-klanten een uitbreiding in het zenderpakket van HD-zenders en alle regionale omroepen. Ook worden meer dan dertig tv-zenders uit het basispakket ongecodeerd uitgezonden.

De harmonisatie verloopt goed, waardoor het allemaal versneld kan worden. Op 5 januari is Ziggo gestart in het Friese Gorredijk. Maandag 2 februari is de regio Assen aan de beurt om de zenders opnieuw in te stellen, gevolgd door Groningen, Sneek, Veenendaal en 't Gooi. Alle Ziggo-gebruikers zijn inmiddels via een brief geïnformeerd.

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.