Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo verhoogt snelheid naar 150 Mbps

door Anniek Kruijer 1 reactie

ziggo.gifKabelaar Ziggo verhoogt per 2 april de snelheid van abonnementen met een down/uploadsnelheid van 120/12 naar 150/15 Mbps. Deze verhoging geldt voor alle klanten die beschikken over een Alles-in-1 of Internet + TV Complete pakket. Ook nieuwe klanten die zich voor deze datum aanmelden ontvangen automatisch de verhoogde snelheid. De abonnementskosten zullen naar aanleiding van de snelheidsverhoging niet wijzigen.

Waarom snelheidsverhoging?

De kabelaar vermeldt: ‘Internet wordt steeds intensiever gebruikt. Live online TV kijken, online gaming, video’s streamen en Skypen zijn slechts enkele voorbeelden. We zien ook dat er steeds meer mensen thuis tegelijk online zijn. Met 150/15 Mbit/s zorgen we er nog meer voor dat klanten moeiteloos tegelijk kunnen internetten, op de manier zoals zij dat willen’.

Scherpe actie

Momenteel voert Ziggo een scherpe actie op Alles-in-1 en Internet + TV abonnementen. Je betaalt voor alle pakketten het eerste halfjaar 34,95 euro per maand. Bovendien is de installatie door de monteur gratis en betaal je geen activatiekosten. In de TOP 5 Prijs/snelheid staat Ziggo op de vierde en vijfde plaats.

Top-5-internetten-ps.jpg

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Reacties (1)

Geplaatst door: Leny ()

Heel fijn dat Ziggo de snelheid verhoogt, maar wat heb je er aan als je een slecht modem heb. Ik woon in een appartement en heb nog niet eens bereik in de keuken. Ik ben pas over gestapt naar Ziggo, had eerst Tele2, dat was veel sneller en bereik in het hele appartement! "spijt"!!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.