Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo verhoogt internetsnelheid per 1 juli

door Jeanet Woldring 5 reacties

Ziggo verhoogt de internetsnelheid van bijna alle abonnementen. Daarmee krijgen ruim 800.000 klanten hogere internetsnelheden. De hoogste downloadsnelheden komen uit op 150 Mbps. Dat maakt Ziggo dinsdag bekend.

De nieuwe snelheden gaan op 1 juli in en gelden voor vijf van de zes abonnementen. De invoering zal stapsgewijs gebeuren waardoor niet alle klanten per 1 juli over sneller internet gaan beschikken. De hoogste downloadsnelheid van 150 Mbps wordt geboden aan alle klanten met een Alles-in-1 Extra pakket of Z3 abonnement.

Klanten hoeven zelf niets te doen om de snelheid te verhogen. Ziggo reset de modems op afstand.


De prijzen van alle abonnementen bij Ziggo blijven ongewijzigd. De aanbieder heeft in totaal 1,8 miljoen internetklanten. Klanten met een Z3-abonnement of Alles-in-1-Extra pakket krijgen in plaats van 80 en 120 Mbps nu internetsnelheden tot 150 Mbps. Ook de uploadsnelheid gaat omhoog. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (5)

Geplaatst door: theo ()

waarvoor pas in juli kan toch ook morgen al

Geplaatst door: t heo ()

het is gewoon te duur het internetten moet je eens kijken wat je betaald voor die paar mb,s

Geplaatst door: Sanneke ()

tsja: het is nooit goed, of het deugt niet

Geplaatst door: pieter ()

@ssalix: De Albert Heijn had laatst ook Calve ketchup in de aanbieding en andere merken niet. Zo liet AH mij in de kou staan, omdat ik geen Calve ketchup koop.Tijd om te emigreren, het is onleefbaar in dit land.Oh ja: Alles-in-1-plus is nog niet zo lang geleden al verhoogd.

Geplaatst door: ssalixx ()

Het is wel opvallend dat Alles in 1 plus niet verhoogd wordt. Dit is zo goed als zeker het meest afgesloten abo. Deze mensen blijven dus weer in de kou staan. Het is een kleine moeite om deze mensen naar 80 - 8 om te zetten, maar nee hoor. Het is zeker de bedoeling dat deze abonnee`s overstappen naar Alles in 1 Extra. Kassa...
Dank je wel Ziggo.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.