Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo verhoogt internetsnelheid naar 200 Mbps

door Jeanet Woldring

Ziggo heeft bij twee van de drie Alles-in-1 pakketten de internetsnelheid verhoogd. Bij het Alles-in-1 Extra abonnement wordt nu een downloadsnelheid van 200 Mbps en een uploadsnelheid van 20 Mbps aangeboden. Dit was 180/18 Mbps. Het Alles-in-1 Plus pakket kent een snelheidsverhoging van 30/3 Mbps naar 120/12 Mbps. De snelheidsverhoging geldt ook voor Internet+TV. Weten welk pakket beschikbaar is op jouw adres? Doe de postcodecheck op Totaalwijzer.nl of Internetten.nl en zie welke scherpe actie voor jou geldt.

Waarom snelheidsverhoging?

Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar laat weten dat de snelheidsverhoging voor beide Alles-in-1-abonnementen los staat van het feit dat het Ziggo-netwerk aan dat van UPC gekoppeld wordt. In het gehele verzorgingsgebied van Ziggo is na een reset van het modem de nieuwe - hogere - internetsnelheid beschikbaar.

Waarom heeft Ziggo de internetsnelheden dan wel verhoogd? Op de website vermeldt de kabelaar: 'Ziggo is voor de vijfde keer op rij verkozen tot beste provider door Tweakers.net. En dat willen we natuurlijk graag blijven! Daarom hebben we opnieuw onze snelheden verhoogd.'

Scherpe actie op Ziggo Alles-in-1

Momenteel voert Ziggo niet alleen een snelheidsverhoging door, maar biedt bovendien een scherpe actie op Alles-in-1 abonnementen. Op internetten+bellen+tv krijg je zes maanden lang een fikse korting: het eerste halfjaar betaal je 30 euro per maand. Bovendien is de installatie door de monteur gratis. Dat laatste geldt niet voor Alles-in-1 Basis. Voor de 2-in-1 pakketten TV+Internet Z2 en TV+Internet Z3 gelden de snelheidsverhogingen en acties ook. In de TOP 5 Prijs/snelheid staat Ziggo op de eerste plaats.

Update: de snelheidsverhoging geldt ook voor TV+Internet Z2 en TV+Internet Z3.

Weten welk pakket beschikbaar is op jouw adres? Vergelijk Alles-in-1 op Totaalwijzer

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.