Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo vergroot opslagruimte naar 10 GB

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor mensen met een internetabonnement van Ziggo. Binnenkort hebben zij de beschikking over Ziggo Mail met gratis 2 GB online opslagruimte voor e-mail en 8 GB voor bestanden. Ziggo Mail biedt ook de mogelijkheid tot cloudopslag en een verbinding met social media. De dienst is beschikbaar voor computer, tablet én smartphone.

2GB online opslag voor e-mail

Ziggo-klanten met een internetabonnement beschikken straks over Ziggo Mail, met gratis grotere online opslagruimte voor mail en bestanden. De online opslag is 2 GB voor e-mail en 8 GB voor bestanden. Dat is aanmerkelijk meer dan de huidige ruimte.

Nu is de grootte afhankelijk van het pakket wat afgenomen wordt. Zo zit het nu: het aantal webspaces dat je nu tot je beschikking hebt, staat gelijk aan het aantal e-mailadressen dat je kunt aanmaken op 1 account. De totale webspace-ruimte wordt verdeeld over al je e-mailadressen. Bijvoorbeeld: je hebt Internet Z3 met 250 MB webspace en je hebt een website van 50 MB. Dan blijft er nog 200 MB over voor de resterende e-mailadressen die je binnen Mijn Ziggo beheert.

Naast een e-mail en clouddienst kan de vernieuwde dienst ook worden gebruikt om te verbinden met social media als Twitter en Facebook. Op deze manier is apart inloggen voor alle verschillende social media en e-mail accounts niet meer nodig. Tot slot biedt Ziggo de beschikking over een agenda en een adresboek. Dit alles wordt bewaard in een persoonlijke omgeving waardoor je er altijd en overal bij kan.

Direct beschikbaar voor nieuwe klanten

De kabelaar laat weten dat klanten met een internetabonnement automatisch een e-mail ontvangen zodra Ziggo Mail voor hem of haar beschikbaar is. Dit kan in het uiterste geval enkele weken duren. Voor nieuwe internetklanten is Ziggo Mail direct beschikbaar. 

Overstappen naar Ziggo? Kijk op Totaalwijzer of Ziggo beschikbaar is op jouw adres.

De nieuwe Ziggo mail inbox

Geactualiseerd: vrijdag 21 februari 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.