Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo wijzigt namen: Horizon Go wordt Ziggo Go

door Marit Veldkamp

Ziggo GO.jpgKabelbedrijf Ziggo wijzigt zijn productnamen, waarvan de eerste, Ziggo GO, gisteren live ging. Hiermee laat Ziggo de naam Horizon los. Ook andere producten en diensten krijgen andere namen.

Nieuwe productnamen

Onderzoek liet zien dat de trouwste klanten actieve gebruikers zijn. Actief gebruik is te realiseren onder voorwaarde dat de productnamen eenduidig en pakkend zijn, stelt de kabelaar. Om die reden gaat Ziggo haar productnamen aanpassen. Ze moeten laten zien wat een product kan en daarnaast kort en krachtig zijn. De naam Ziggo zal de komende maanden in alle productnamen terugkomen om op deze manier 'meer bij te dragen aan merkbeleving'.

Ziggo GO

Het eerste product dat een naamwijziging onderging is Horizon GO. Horizon GO gebruiken consumenten om programma’s terug te kijken en daarnaast voor live tv. De nieuwe naam is Ziggo GO. De Ziggo GO-app is op negen november gelanceerd en kun je kosteloos downloaden. Voorwaarde is wel dat je een televisie abonnement en account (Mijn Ziggo) hebt. Het nieuwe internetadres om via pc en laptop naar onder meer live tv te kijken, is ziggogo.tv.

Ziggo Movies & Series

Waar we eerder schreven over het stoppen van HBO, gaat Ziggo dit product integreren in 'Ziggo Movies & Series' wat vanaf 1 januari beschikbaar is. Dit betekent dat wanneer je jouw favoriete serie zoals bijvoorbeeld Game of Thrones wilt blijven volgen, je zult moeten overstappen. Dit product was voorheen bekend als MyPrime en ondergaat dus ook een naamsverandering.

De videodienst wordt ook onderdeel van het nieuwe abonnement Ziggo Movies & Series XL. Het abonnement wordt twee euro duurder waardoor de nieuwe prijs € 11,95 per maand wordt. Bestaande klanten van het TV Royaal abonnement betalen de eerste drie maanden van 2017 geen hogere prijs. Zij kunnen daarom het eerste kwartaal gratis HBO kijken. 

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.