Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo Live TV-app nu ook voor goedkope tablets

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Abonnees van Ziggo kunnen nu ook livestreams van tv-zenders op goedkopere Android-tablets bekijken. Dat komt doordat het kabelbedrijf een update van haar Android live tv-app heeft uitgebracht.

Betere beeldkwaliteit
Een andere belangrijke verbetering is dat de duurdere tablets tv-zenders met een hogere resolutie (betere beeldkwaliteit) kunnen bekijken. Dit komt door een hardwareversnelling in de app. De nieuwe app heeft als versienummer 3.2.1. Ziggo gebruikt in de nieuwe versie van de live tv-app een nieuwe mediaspeler.

Door een toename van gebruik van goedkopere tablets was het voor Ziggo van belang dat de live tv-app op meer Android-tablets bruikbaar was. Via de Ziggo live tv-app kan men via tablet en smartphone naar 48 tv-zenders live kijken. 

Om met de app live tv te kunnen kijken, heb je internet of Ziggo Alles-in-1 (v.a. € 43,95) nodig.

Bron: TotaalTV

Geactualiseerd: vrijdag 17 januari 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.