Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo Live TV-app nu ook voor goedkope tablets

door Jeanet Woldring

Abonnees van Ziggo kunnen nu ook livestreams van tv-zenders op goedkopere Android-tablets bekijken. Dat komt doordat het kabelbedrijf een update van haar Android live tv-app heeft uitgebracht.

Betere beeldkwaliteit
Een andere belangrijke verbetering is dat de duurdere tablets tv-zenders met een hogere resolutie (betere beeldkwaliteit) kunnen bekijken. Dit komt door een hardwareversnelling in de app. De nieuwe app heeft als versienummer 3.2.1. Ziggo gebruikt in de nieuwe versie van de live tv-app een nieuwe mediaspeler.

Door een toename van gebruik van goedkopere tablets was het voor Ziggo van belang dat de live tv-app op meer Android-tablets bruikbaar was. Via de Ziggo live tv-app kan men via tablet en smartphone naar 48 tv-zenders live kijken. 

Om met de app live tv te kunnen kijken, heb je internet of Ziggo Alles-in-1 (v.a. € 43,95) nodig.

Bron: TotaalTV

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.