Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo biedt EU1 als Video-on-Demand

door Jeanet Woldring

De programmering van EU1 is sinds 23 november ook via Video on Demand van Ziggo beschikbaar. De kabelaar ondersteunt het initiatief van EU1, een platform van film- en televisiemakers. Het was al een tijdje bij UPC beschikbaar.

Ziggo ziet EU1 als een uitstekend platform om haar klanten content met emotie en beleving te bieden.
EU1 is een initiatief van Waldemar Torenstra, Ruben Nicolai, Marko van Kampen en Maarten Beucker Andreae en is een online kanaal waar makers, kijkers, zenders, merken en investeerders samenkomen om de beste, leukste en populairste ideeën (pitches) van makers te realiseren. 

Het is in feite het eerste kanaal waar makers creatief de baas zijn. Kijkers kunnen op EU1 content kijken, maar ook helpen projecten te realiseren, onder andere via crowdfunding.

EU1 is zonder extra kosten beschikbaar voor elke Ziggoklant met een interactieve ontvanger.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.