Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zeelandnet beste telecomwebsite

door Jeanet Woldring

Zeelandnet is voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste en populairste telecomwebsite. Bij de verkiezing van de 'Website van het Jaar' kwam Zeelandnet in twee categorieën als winnaar uit de bus.

Jaarlijks organiseren MetrixLab en Emerce de ‘Website van het Jaar’ verkiezing. Deze publieksprijs wordt uitgereikt aan de eigenaar van de beste website van Nederland. Dit jaar kon in 22 categorieën worden gestemd en er zijn ruim 660.000 stemmen uitgebracht.

Stemmers werd gevraagd hun mening te geven over de inhoud, de navigatie en het ontwerp van de deelnemende websites. Ook werd er gevraagd of ze de desbetreffende website zouden aanbevelen. Zeelandnet kwam in twee categorieën als winnaar uit de bus.

Meer info & bestel: Zeelandnet internet + telefonie

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.