Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL start betrouwbaarheidscampagne

door Jeanet Woldring

XS4ALL start op 20 augustus met de betrouwbaarheidscampagne die de komende tijd online en op radio & tv zichtbaar zal zijn. Het Alles-in-1 pakket, al meer dan 3 jaar als beste getest door de Consumentenbond, staat daarbij in de spotlight. Tot 18 oktober geldt hiervoor een nieuwe actie waarbij je voor Alles-in-1 Smart, Plus en Pro het eerste halfjaar 45 euro betaalt.

De actie geldt niet alleen voor Alles-in-1 pakketten. Ook op Internet en Internet+TV wordt de eerste 6 maanden korting gegeven. Zie onderstaande tabel voor een overzicht van de acties, waarbij onderscheid wordt gemaakt in nieuwe en bestaande klanten.

Verder zijn er acties op zenderpakketten voor interactieve tv. Zo geeft de provider de eerste drie maanden 50 procent korting op het Pluspakket en op het HBO pakket. De acties op de extra pakketten gelden tot 30 september 2015. Op Digitelevisie.nl vind je alle acties op de extra pakketten terug.

Vergelijk en bestel Alles-in-1 pakketten op Internetten.nl of Totaalwijzer.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.