Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vul de enquête in en win een hotelovernachting

door Jeanet Woldring 1 reactie

Wil jij helpen onze sites te verbeteren en daardoor kans maken op een luxe hotelvoucher voor een overnachting voor 2 personen? Doe dan mee door de enquête in te vullen!

kasteel coevorden.jpg

Mijn naam is Annika en ik studeer Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek bij Bencom. Dit onderzoek gaat over de wensen en het gedrag van de consument met betrekking tot vergelijkingssites voor vaste telecomdiensten. Vaste telecomdiensten zijn internet, bellen en digitale televisie via de vaste lijn.

Om dit goed in kaart te brengen heb ik een enquête opgesteld. Voor een representatieve uitkomst heb ik 384 ingevulde enquêtes nodig. Met de resultaten wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan en ze worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Zou je mij willen helpen door de enquête in te vullen? Je helpt zowel mij als Bencom hier enorm mee. Het invullen van de enquête zal ongeveer 7 minuten duren. Bovendien maak je kans op een hotelvoucher voor een overnachting van 2 personen in Kasteel Coevorden.

Klik hier voor het invullen van de enquête.

Alvast bedankt!

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Patrick ()

Unsupported Device/OS Detected

For technical reasons, we are unable to provide access to the requested survey on this device or operating system.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.