Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC wijzigt tarieven per 1 januari

door Jeanet Woldring

UPC wijzigt op 1 januari volgend jaar de tarieven voor alle pakketten en diensten. De UPC kabeltv- en radiotarieven worden aangepast naar maximaal 18,20 euro per maand. Daarnaast wordt het gesprekstarief voor telefonie gelijkgetrokken voor vaste en mobiele telefoonnummers. Voortaan bellen abonnees voor 9 cent per minuut.

Afwijkende tarieven UPC Kabel TV en Radio
Naast het landelijke tarief voor kabeltv wordt in een aantal gemeenten op dit moment nog een ander tarief gehanteerd. Mensen in Wijchen zijn het voordeligst uit met € 11,63 per maand. Dat scheelt op jaarbasis maar liefst een kleine 80 euro. Zie hieronder de afwijkende maandtarieven van de resterende acht gemeenten: 

Geldermalsen: € 15,66
Graafstroom: € 14,07 
Liesveld: € 14,07 
Huissen: € 12,61 
Hilversum: € 12,82 
Lingewaal: € 13,81
Tiel: € 13,95
Wijchen: € 11,63

Voor klanten met een pakket inclusief UPC Kabel TV en Radio, zoals een UPC Alles-in-1 Voordeelpakket, blijft de pakketprijs onveranderd per 1 januari 2013.

Abonnementen met een tijdelijke actie
Heeft u uw abonnement afgesloten naar aanleiding van een tijdelijke actie, dan geldt de actie tot de einddatum die daarbij vermeld is. Het tarief wordt weliswaar per 1 januari 2013 gewijzigd, maar u behoudt uw voordeel. 

Nieuwe gesprekstarieven
Per 1 januari gelden er nieuwe gesprekstarieven bij UPC Telefonie. Abonnees bellen steeds vaker met hun vaste lijn naar een mobiel nummer. UPC heeft de gesprekstarieven hieraan aangepast. Voortaan belt u naar vaste en mobiele nummers voor hetzelfde tarief. U betaalt per seconde. Het starttarief verandert niet.

Gesprekstarieven in Ned. Starttarief Minuuttarief 2012 Minuuttarief 1-1-2013*
Onderling bellen met UPC-telefonieabonnees  € 0,10  gratis  gratis
Bellen naar vaste nrs  (incl. 14xyz &16xyz nrs, incl. 085- en 088- nrs en inbelnrs) € 0,10  € 0,05  € 0,09
Bellen naar mobiele nrs  € 0,10  € 0,16  € 0,09

Er geldt een ander tarief voor de volgende abonnementen:

UPC Bellen Onbeperkt Avond & Weekend Tussen 19 uur ’s avonds en 8 uur ’s ochtends en in het weekend belt u zonder kosten naar vaste en mobiele nrs in Ned. (m.u.v. betaalde internet- en servicenrs).
UPC Bellen Onbeperkt Altijd  
U belt zonder kosten naar vaste én mobiele nrs in Ned (m.u.v. betaalde internet- en servicenrs).

Kosten voor papieren factuur en niet-automatische incasso
De administratiekosten voor een papieren factuur en de toeslag ‘niet-automatische incasso’ zullen worden verlaagd. Per 1 januari 2013 kost dit allebei 1 euro.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.