Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC met alles-in-1 Power voor 50 euro

door Jeanet Woldring 3 reacties

UPC komt op 4 september met nieuwe Alles-in-1 pakketten voor digitale televisie, internet en telefonie. UPC verhoogt de internetsnelheden en het tv-aanbod en biedt deze tegen concurrerende tarieven aan. Het nieuwe standaard pakket, Alles-in-1 Power, biedt  nu 120 Mbps internet en 15 HD-zenders voor 50 euro per maand.

UPC ziet dat de vraag naar downloadcapaciteit onder haar klanten ongeveer is verdrievoudigd in de laatste drie jaar. Met de pakketten richt UPC zich op zowel nieuwe als haar bestaande klanten.

Meer internetsnelheid

De nieuwe standaard is het pakket Alles-in-1 Power, met 120 Mb internet en 70 digitale zenders waarvan 15 in HD voor € 50. Deze is toegespitst op de behoefte van steeds meer Nederlands huishoudens, die continu en met meerdere schermen tegelijk van internet en TV gebruikmaken. Tot 4 september kostte dit pakket € 57,50, had een snelheid van 100 Mbps en 10 HD zenders.

Voor minder intensief gebruik is er het Alles-in-1 Basis pakket met 50 Mbps internet en 70 digitale zenders, waarvan 15 in HD, voor € 40. 

Voor grootgebruikers zoals grote gezinnen, gamers en thuiswerkers is er het Alles-in-1 Extra Power pakket, met 200 Mbps internet, 110 zenders waarvan 33 in HD voor € 65. 

Binnen alle pakketten kunnen klanten ‘multi screen’, op tv, laptop, ipad en iphone digitaal tv kijken. Een telefoonabonnement is hierbij inbegrepen.

Op dit moment test UPC op diverse plekken in haar netwerk bij klanten thuis internet met snelheden van 500 Mb. Met deze snelheid wil UPC blijven inspelen op de behoefte van haar meest intensieve internetgebruikers.

Opties bij de pakketten

Premium film- en sportkanalen zoals Film1, HBO en FOX Sports plus onbeperkt bellen blijven een optie bij de pakketten. De Horizon Mediabox, waarmee het mogelijk is om tot vier programma’s tegelijkertijd op te nemen, eigen foto’s en video’s draadloos op tv te kijken en met speciale internet apps voor tv, is een extra optie bij het Power en Extra Power pakket.

Impuls aan snel internet in Nederland

Klanten van UPC zullen worden benaderd met een passend advies waarmee zij over kunnen stappen naar de nieuwe standaard van 120 Mb. UPC verwacht dat tot 70% van haar klanten hier gebruik van gaat maken. Nederland zal hierdoor koploper worden in Europa in het gebruik van snel internet (meer dan 100 Mbps), stelt de kabelaanbieder. UPC spreekt over een groei van 1.6 naar 11 procent van de huishoudens die toegang heeft tot 100 Mbps breedband internet.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (3)

Geplaatst door: M.Jager ()

Ik wil graag reageren op de reaktie van B.Kanters. Ik heb de Horizon mediabox nu ruim een jaar en kan niet anders zeggen als dat het prima werkt.

Geplaatst door: B.Kanters ()

UPC vergeet ook te vermelden dat die Horizon Mediabox, waarover al lange tijd vele klachten bestaan, nog steeds vol met kuren zit. Een van mijn kennissen zal de dag zegenen dat zijn abonnement afloopt en hij naar wat anders kan overstappen.

Geplaatst door: R Leemans ()

UPC vergeet "gemakshalve" te vermelden dat het huidige 100 Mb abo een aanzienlijk hogere upload snelheid heeft.
Oude Alles in 1 Power met 100/10Mb internet kost tot nu toe € 57,50. Dit is inclusief Gratis Film1
Nieuwe Alles in 1 Power met 100/6 Mb internet kost € 50,-- en met Film 1 € 65,--.
Resumerend abo € 7,50 omhoog en upload gehalveerd.
Slimme jongens daar bij UPC

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.