Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tros Radar over KPN Glasvezel

door Jeanet Woldring

Maandagavond 4 februari was KPN Glasvezel een van de onderwerpen in de uitzending van TROS Radar. In deze uitzending, die al eerder werd opgenomen, kwamen drie klanten aan het woord die slechte ervaringen hebben met KPN.

Volgens KPN zijn hun klachten  inmiddels afgehandeld en opende het bedrijf een speciaal e-mailadresals extra kanaal voor kijkers van het tv-programma. Verder werd  onderstaande tekst geplaatst op kpn.com/glasvezel:

KPN Glasvezel is een kwalitatief hoogstaande dienst. Met glasvezel is razendsnel internet mogelijk op meerdere PC’s, laptop’s tegelijk. Met glasvezel heb je haarscherp beeld en interactieve televisie op al je TV’s in huis. Daarom kiezen steeds meer gezinnen voor een glasvezelabonnement van KPN. Elke dag sluiten wij zo’n 500 nieuwe klanten aan op onze glasvezeldiensten. Het overgrote merendeel van deze nieuwe aansluitingen verloopt probleemloos. In een aantal gevallen is dat helaas niet het geval. Hierover ging de uitzending van TROS Radar op 4 februari jl. Naar aanleiding van deze uitzending hebben wij het speciale e-mailadres klachtentrosradar@kpn.com geopend, waar kijkers van het programma terecht kunnen met vragen en klachten over KPN Glasvezel.

Uitzending zien?
https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.