Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort wijzigt beltarieven en zenders

door Jeanet Woldring 3 reacties

Per 1 juli vinden er bij Telfort wijzigingen plaats voor zowel DSL- als glasvezelabonnementen. Recent kondigde KPN al veranderingen aan, maar ook Telfort-klanten krijgen te maken met aanpassingen van zenders en beltarieven voor het vaste net. De  provider wil hiermee de dienstverlening verbeteren. Wat wijzigt Telfort?

Zenderwijzigingen

Vanaf 1 juli is het nieuwe zenderaanbod beschikbaar. De zenders wijzigingen automatisch. In het Basis pakket worden de zenders NPO Z@pp Xtra, TRT Turk, WildHitz en SVOD Xite On Demand toegevoegd. Daarnaast komen er nog nieuwe HD-zenders bij, worden er zenders verplaatst, maar verdwijnen er ook zenders. Voor de aanpassingen in het Pluspakket, Kidspakket en andere extra zenderpakketten bekijk het volledige overzicht.

Nieuwe beltarieven

De beltarieven van Bellen Standaard, Bellen Onbeperkt NL en Bellen Onbeperkt Buitenland veranderen. De abonnementskosten van het Bellen Onbeperkt Buitenland daalt met 5 euro. Tot 1 juli kost het product 12,50 euro en dit wijzigt naar 7,50 euro per maand. Voor Bellen Onbeperkt NL + Buitenland betaal je straks een tientje minder, namelijk 17,50 euro. Het Bellen Onbeperkt NL product wordt uitgebreid met gratis bellen naar vaste nummers in veertig landen plus onder andere VS, Nederlandse Antillen, Marokko en Suriname. In onderstaande afbeelding kun je zien om welke 40 landen het gaat. De belkosten gaan bij Bellen Standaard omhoog van 9 naar 10 cent per minuut. Dit geldt ook voor het starttarief en het bellen naar speciale nummers.

Glasvezel

Ook glasvezel-abonnees krijgen te maken met wijzigingen. In het Basis TV pakket wordt net als bij de DSL-abonnementen de zenders NPO Z@pp Xtra, TRT Turk, WildHitz en SVOD Xite On Demand toegevoegd. Voor alle andere wijzigingen in zenderpakket bekijk het overzicht. Op belgebied daalt het Bellen Onbeperkt Buitenland van 10 euro naar 5 euro per maand. Wordt het Bellen Onbeperkt NL + Buitenland tien euro goedkoper, namelijk van 25 naar 15 euro per maand. Net als bij het DSL-product wordt Bellen Onbeperkt NL uitgebreid met gratis bellen naar vaste nummers in veertig landen plus onder andere VS, Nederlandse Antillen, Marokko en Suriname. In bovenstaande afbeelding kun je zien om welke 40 landen het gaat. Ook stijgt het beltarief van Bellen Standaard van 9 naar 10 cent per minuut. Hetzelfde geldt voor het starttarief en het bellen naar speciale nummers.

Opzeggen?

Vanwege de wijzigingen geeft Telfort je de mogelijkheid om je abonnement aan te passen of eventueel op te zeggen. Dit kan tot en met 30 juni 2015.

Bekijk met behulp van je postcode welke abonnementen beschikbaar zijn op jouw adres.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (3)

Geplaatst door: Egbert Onrust ()

Er is enige onduidelijkheid omtrent noodzaak van aanschaf DAB+ radio's. Voor radio en tv via internet zoals in ons geval is dat toch niet relevant?

Opmerking van de redactie op 04-08-2015
Kun je iets concreter aangeven waar die onduidelijkheid op gebaseerd is? In het algemeen: het is geenszins noodzakelijk een DAB+ radio aan te schaffen.
Geplaatst door: Frans Smulders ()

Waarom is de zender NDR van de lijst afgehaald

Geplaatst door: M de Waal ()

In jullie mail stond dat je vanaf 1
juli onbeperkt kon bellen naar het buitenland op vaste en mobiele nummers.Hier lees ik iets anders.
Graag het juiste antwoord.

Opmerking van de redactie op 29-06-2015
Het juiste antwoord is zoals het in het bericht staat d.w.z. gratis naar vaste nummers in 40 landen.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.