Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort wijzigt alles-in-een pakketten

door Jeanet Woldring

Telfort vernieuwt per vandaag de abonnementen voor thuis. De prijzen van twee abonnementen zijn verhoogd en bij 'Internet' en 'Internet + TV' is een telefoonnummer voor Vast Bellen niet meer gratis. Ook is het aantal zenders van het tv-pakket verlaagd. Voortaan kunnen klanten zelf hun abonnement samenstellen en kiezen wat ze echt nodig hebben. Voor muziekliefhebbers is ook de optie Spotify Premium aan het aanbod toegevoegd. 

nieuwe-telfort-thuisabonnementen-16-4-2018.PNG

Keuzevrijheid

Het standaard pakket tv-zenders is bij Internet en TV en Internet, TV en Bellen teruggebracht van 60 naar 40. Wie meer zenders wil kan voor 5 euro extra per maand een uitgebreid tv-pakket afnemen, met 15 zenders. Daarmee komt het totaal op 55.

interactieve-tvtelfort16-4-2018.PNG

Standaard is de internetsnelheid tot 50 Mbps down en 5 Mbps up. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je extra snelheid bijkopen. Zo kost 100 Mbps down en 10 Mbps up 5 euro extra per maand. Het instap pakket (tot 20 Mbps) is verdwenen; gebruikers krijgen nu het standaard pakket tot 50 Mbps, waardoor ze duurder uit zijn.  

internetsnelheidtelfort16-4-2018.PNG

Een aansluiting voor Vast Bellen is bij Internet niet meer inbegrepen. Hiervoor moeten klanten van Internet en van Internet en TV voortaan 2,50 euro per maand extra betalen. Bij Alles-in-een blijft Vast Bellen wel standaard onderdeel. 

Telfort verhoogt de maandprijzen van Internet van 30 euro per maand naar 35 euro per maand. Het Alles-in-een-pakket kost voortaan 45 euro per maand in plaats van 42,50 euro per maand. De prijs van Internet en TV blijft ongewijzigd. Momenteel is er een actie, bekijk daarvoor de pakketten van Telfort op Internetten.nl of Totaalwijzer.nl.

 Internet (oud)  Internet (nieuw)  Internet+TV (oud)  Internet + TV (nieuw)  Alles-in-1 (oud)  Alles-in-1 (nieuw)
 Interactieve TV  60 zenders

 40 zenders

 € 5,- per maand: 55 zenders

 60 zenders  

 40 zenders

 € 5 per maand: 55 zenders

 Vast Bellen  Inbegrepen  € 2,50 per maand  Inbegrepen  € 2,50 per maand  Inbegrepen  Inbegrepen
 Prijs  € 30 per maand  € 35 per maand   € 42,50 per maand  € 42,50 per maand  € 42,50 per maand  € 45 per maand

Vergelijk Internetpakketten van Telfort 

Vergelijk Alles-in-1 pakketten van Telfort 
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.