Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort tv, internet en bellen van 14 naar 2 pakketten

door Jeanet Woldring 1 reactie

Telfort-20 jaar_2016.jpg

Telfort heeft haar aanbod voor tv, internet en bellen teruggebracht van 14 naar 2 pakketten. Internet kost 30 euro en voor Alles-in-1 betaal je 42,50 euro per maand. Hiermee wil de provider het kiezen simpeler maken. Toch kun je op Internetten.nl nog minimaal 9 Telfort pakketten vergelijken. Hoe dat komt?  

Internet € 30 en Alles-in-1 € 42,50

In het oerwoud van telecomabonnementen wil Telfort het kiezen simpeler maken: 'mét gebruik van het altijd betrouwbare KPN-netwerk en zónder onnodige extra’s.'  De keuze voor nieuwe klanten bestaat uit een Internetpakket voor € 30 per maand en een Alles-in-1 pakket met internet en interactieve televisie voor € 42,50 per maand. Aan beide pakketten kan gratis een vast telefoonnummer worden toegevoegd.  

Glasvezelinternet zonder extra kosten

Glasvezel-Telfort.jpgAls er glasvezelinternet beschikbaar is, wordt dat zonder extra kosten geleverd. 

Eenvoudiger en overzichtelijker

Telfort-directeur Onno van der Poel zegt in het persbericht: 'Met de twee pakketten die we nu aanbieden is de klant verzekerd van het best beschikbare netwerk tegen de beste prijs. Bestaande klanten houden hun pakket zoals zij gewend waren, nieuwe klanten kiezen vanaf vandaag uit de twee opties: Internet of Alles-in-1.'

Toch nog meer pakketten...

Bij beide pakketten kunnen klanten hun vaste internetverbinding versnellen tot 100 Mbps voor 5 euro per maand. Extra snelheid voor Alles-in-1 glasvezel kost echter 7,50 extra per maand. En waar 200 Mbps via glasvezel beschikbaar is, betaal je een maandelijkse meerprijs van 12,50 euro. Daarnaast zijn tegen meerprijs belbundels beschikbaar en uitgebreidere zenderpakketten met bijvoorbeeld Fox Sports of Film 1.

Op plaatsen waar slechts een snelheid van 12 Mbps beschikbaar is, geeft Telfort maandelijks 2,50 euro korting. Zulke postcodes vinden we niet alleen in buitengebieden, maar zelfs in grote steden als Amsterdam. Daarom zie je op onze vergelijkingssites Internetten.nl, Digitelevisie en Totaalwijzer tóch nog altijd 3 internetpakketten en 6 alles-in-1 pakketten.

Alles-in-1 vergelijken

Telfort Vergelijking Alles-in-1_24-10-2016.jpgTelfort-glasvezelvergelijking_24-10-2016.jpg

klik op de tabellen voor een vergroting

Telfort heeft in bovenstaande tabellen een vergelijking gemaakt van alles-in-1 pakketten met een viertal andere aanbieders. Wil je alles-in-1 pakketten vergelijken met alle providers en weten wat beschikbaar is op jouw adres? Check het op Totaalwijzer.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: J.Minekus ()

Beste,
Op dit moment heb ik bij Telfort het basispakket van ca. 20 euro per maand.
Daarnaast heb ik bij EDP het digitenne-pakket (idem KPN, echter lagere prijs) ca. 10 euro.
Telefoneren doe ik door gebruik te maken van mijn eigen modem een FritzboxFon.
Vraag:
Welke keuze zou ik nu moeten maken en dan geen enkele maandjes wat korting, maar de normale prijzen?
Wij telefoneren bijna alleen via VoIP met de kinderen en familie in het verre buitenland.
Dit gaat nu bijna voor niets.
Graag uw reactie.

J.Minekus
minhans249@gmail.com
0165568968

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.