Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort halveert aantal Alles-in-1 pakketten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telfort brengt het aantal totaalpakketten terug van vier naar twee: het Alles-in-1 basispakket en het Alles-in-1 Glasvezelpakket. Het aanbod voor glasvezelklanten bestaat standaard uit internet (50 Mbps down en up), Interactieve TV (60 tv- en 90 radiozenders) en een gratis telefoonnummer voor 45 euro per maand. Naast Interactieve TV zit ook Analoge TV standaard in het pakket inbegrepen.

Alles-in-1 Glasvezel en op maat
Door het aanbod van de verschillende pakketten terug te brengen, hoopt Telfort het aanbod completer en  eenvoudiger te maken terwijl tegelijkertijd rekening gehouden wordt met persoonlijke wensen. 
Het Alles-in-1 Glasvezel pakket kan naar wens worden aangevuld met verschillende diensten, waaronder bel- en zenderpakketten die maandelijks aan- en uit te zetten zijn. Zoals een dubbele internetsnelheid voor 7,50 euro per maand (voorheen 10 euro per maand). Ook kan men vanaf nu een tweede telefoonnummer nemen voor 2,50 euro per maand.

Standaard bellen en analoge TV in het pakket
Nieuw is dat men bij Alles-in-1 Glasvezel gratis een vast telefoonnummer krijgt om altijd bereikbaar te zijn. Indien gewenst kan men ervoor kiezen geen telefoonnummer te nemen, of dit op een later moment alsnog toe te voegen. Analoge TV blijft een vast onderdeel in het pakket. Hiermee blijven alle andere tv’s in huis gewoon werken via (bestaande) coax-bekabeling, zonder extra kastjes of ontvangers.

Alles-in-1 basispakket in TOP 5 op Totaalwijzer
Het Alles-in-1 basispakket voor DSL-klanten bevat dezelfde mogelijkheden, waarbij de internetmogelijkheden afwijken van het glasvezelaanbod. Standaard is de downloadsnelheid bij dit pakket 30 Mbps met een uploadsnelheid van 3 Mbps. Per maand kost dit basispakket 36 euro. Met dit  3-in-1 pakket staat Telfort in de TOP 5 totaalpakketten op Totaalwijzer.nl. Voor 5 euro per maand meer kan de snelheid verhoogd worden naar 50 Mbps down en 5 Mbps up.

Voorheen bood Telfort verschillende pakketten, voornamelijk gebaseerd op internetsnelheid en tv-mogelijkheden. Het glasvezelnetwerk zorgt ervoor dat men geen last heeft van buurtgenoten die op hetzelfde moment gebruik maken van het netwerk. Door de glasvezeltechnologie kan men bovendien even snel bestanden downloaden als uploaden.

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.