Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort eerste provider met buitenlandbundel

door Jeanet Woldring 5 reacties

Bel je veel naar het buitenland? Telfort biedt nu de mogelijkheid om voor 10 euro per maand voordelig te bellen naar vaste nummers in 40 landen. Met deze buitenlandbundel voor de vaste telefoonlijn is Telfort de eerste provider die de bundel als een aparte bundel aanbiedt.* Om gebruik te maken van deze vorm van vast bellen heb je Telfort Internet nodig.

Met vast bellen van Telfort heb je de keuze uit Bellen Standaard of Bellen Onbeperkt NL. Met deze laatste bel je onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland, zonder starttarief of kosten per minuut voor een vaste prijs van 15 euro per maand (nu 2 maanden gratis).

Telfort eerste provider met buitenlandbundel

Voor 10 euro extra per maand bel je naar vaste nummers in 40 landen, ook zonder starttarief of kosten per minuut. Op deze manier kan voordelig gebeld worden naar onder andere alle EU-landen, maar ook naar Noord-Amerika, Canada, Marokko, Suriname en de ABC-eilanden. De nieuwe bundel is maandelijks aan- en uit te zetten, wat handig kan zijn als je tijdelijk veel naar het buitenland belt.

Combinatie met Telfort Internet

Voor vast bellen heb je Telfort Internet nodig. Je kunt kiezen uit het abonnement Internet en Vast bellen of het Alles-in-1 pakket. Bij vast bellen krijg je gratis voicemail. Als iemand een bericht op je voicemail achterlaat, krijg je een geluidsbestand in je mailbox.

* Update 20-1-2014: Online.nl had al eerder aparte buitenlandbundels: Hallo Europa en Hallo Wereld. Deze bundels kosten 5 euro per maand. Hierbij betaal je o cent per minuut naar de landen in de bundel + een starttarief van 10 cent per gesprek.  

Meer informatie en bestel:

Telfort Internet & Vast bellen - Telfort Alles-in-1 basispakket

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (5)

Geplaatst door: Janneke ()

Ziggo heeft per 1 april het gratis bellen naar het buitenland uit het volop bellen gehaald.

Geplaatst door: Benjamin ()

Ik heb net mijn zoon gesproken die in Roemenie verblijft. Bellen doen we elkaar via Vonage en allebei met onze 3G verbinding.
de gesprekskwalitiet is perfect, alsof hij naast me staat.
Het fijne van Vonage is dat het gratis is, ik vraag me dus af waarom iemand een buitenlandbundel zou nemen, de meeste mensen hebben een smartphone en internet, de app is gratis en de gesprekken ook en wil je toch naar een ander vast of mobiel nummer bellen, dan is er de mogelijkheid beltegoed te kopen, de gesprekskosten zijn concurrerend.

Geplaatst door: josuha ()

Ik moet tege woordig in loggen om een reactie te geven was eerder niet het geval neem aan dat de redactie hier veel meer van af weet???

Geplaatst door: Jeffrey ()

Ze zijn niet de eerste, Ziggo heeft dit namelijk al een hele tijd. Voor 9,95 per maand krijg je bij hun onbeperkt bellen binnen Nederland en naar een aantal landen (ook buiten Europa).

Opmerking van de redactie op 20-01-2014
dank voor uw reactie. U heeft gelijk: Ziggo biedt ook een bundel met onbeperkt bellen naar 15 landen, maar niet als APARTE bundel. Daarmee is Telfort naar eigen zeggen en ook bij ons weten de eerste!
Rectificatie 20-1-2014: Online.nl heeft ook 2 aparte buitenlandbundels, Hallo Europa (5 euro) en Hallo Wereld (5 euro). hierbij betaal je 0 cent per minuut + een starttarief van 10 cent per gesprek.
Geplaatst door: Pretium Webcare ()

Interessante ontwikkeling in de vaste telefonie, de mogelijkheid om ook naar het buitenland te bellen. Wel jammer dat klanten hiervoor ook internet moeten hebben in hun abonnement.

Opmerking van de redactie op 18-01-2014
Reclame verwijderd
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.