Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort biedt Videoland Unlimited en buitenlandbundel

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telfort lanceert in samenwerking met Videoland de dienst Videoland Unlimited. Voor 10 euro per maand kun je onbeperkt films en series bekijken, waarbij de eerste twee maanden als actie gratis worden aangeboden. Daarnaast komt er een buitenlandbundel, waarmee je voor 10 euro voordelig kunt bellen naar vaste nummers in 40 landen. Hiermee is Telfort de eerste provider.

Onbeperkt films en series kijken met nieuwe TV-dienst

Met Videoland Unlimited biedt Telfort de mogelijkheid om onbeperkt films en series te kijken voor 10 euro per maand. De optie kan op elk gewenst moment worden toegevoegd aan een Alles-in-1 of Internet+TV pakket. Na de eerste betaalde maand is de dienst dagelijks opzegbaar. Naar eigen zeggen wordt het aanbod uitgebreid met films en series uit het buitenland en exclusieve titels van Nederlandse bodem. Videoland Unlimited kan ook via Interactieve TV Online op de laptop, tablet of smartphone bekeken worden.

KPN, XS4ALL en Delta ook Videoland Unlimited

In november 2013 startte moederbedrijf KPN met Videoland Unlimited, ook voor 10 euro per maand. Begin december volgden XS4ALL en Delta. UPC onderzoekt bij zijn klanten of er de belangstelling is voor een dergelijk aanbod. Hierbij zijn zowel Videoland als Netflix in beeld.

Onbeperkt bellen naar het buitenland met nieuwe belbundel

Telfort breidt ook het belaanbod uit. Klanten hebben de mogelijkheid voordelig te bellen naar vaste nummers in 40 landen voor 10 euro per maand. Hierbij is geen sprake van een starttarief of gesprekskosten. De nieuwe bundel is maandelijks aan- en uit te zetten, wat handig kan zijn als je tijdelijk veel naar het buitenland belt. De bundel is te combineren met de belproducten Bellen Standaard of Bellen Onbeperkt NL (nu 2 maanden gratis). Met Bellen Onbeperkt NL bel je voor 10 euro onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland, zonder starttarief of kosten per minuut.

Telfort eerste provider met buitenlandbundel

Telfort is de eerste provider die de buitenlandbundel als een aparte bundel aanbiedt, waardoor men nooit meer betaalt dan nodig is. Op deze manier kan voordelig gebeld worden naar onder andere alle EU-landen, maar ook naar Noord-Amerika, Canada, Marokko, Suriname en de ABC-eilanden.

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.