Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 verlaagt prijzen voor internet, tv en telefonie

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Telecomprovider Tele2 heeft een flinke wijziging doorgevoerd in haar internet-, telefonie- en tv aanbod. De alles-in-1 pakketten zijn goedkoper geworden terwijl bij sommige internetabonnementen snelheden zijn aangepast. Bellen is nu compleet inbegrepen voor abonnees die internet afnemen. Internet, bellen en tv kost altijd 33 euro per maand, waarbij je afhankelijk van de contractduur tijdelijk 15 euro betaalt. Hiermee staat Tele2 als voordeligste aanbieder tweemaal in de TOP 5 Alles-in-1 op Totaalwijzer.nl.

Snelheidsverlaging én prijsverlaging
Het aanbod van Tele2 bestaat uit pakketten waarbij  producten los of in combinatie te bestellen zijn. Hierbij kun je zelf je pakket samenstellen. Daarnaast zijn er 2-jarige contracten voor internet + televisie toegevoegd. De pakketten zijn verkrijgbaar met snelheden van 20 Mbps en 40 Mbps (voorheen 50Mbps). Behalve dat Tele2 de snelheid heeft verlaagd, zijn alle pakketten goedkoper geworden.

Gratis telefonie erbij
Internet 20 (voorheen € 27 per maand) en Internet&Bellen 20 (voorheen € 33) kosten nu beide € 23 per maand. Voor Internet  40 (voorheen € 29,50) en Internet&Bellen 40 (voorheen € 36) betaal je nu beide € 25 per maand.

TV een tientje extra
Voor een tientje extra per maand krijg je het televisie-abonnement erbij. Je kunt daarbij kiezen voor digitale tv (via de ether) of interactieve tv (via DSL). Wat opvalt, is dat de maandkosten voor deze twee verschillende producten identiek zijn, terwijl je met interactieve tv aanzienlijk meer zenders kunt ontvangen. Wat betaal je hier voor? Het 2-in-1 pakket (Internet & TV) en het 3-in-1 pakket (Internet, Bellen & TV) kosten € 33 per maand. Liever een hogere snelheid van 40 Mbps? Dan betaal je 2 euro meer per maand.

Bij de Alles-in-1 pakketten is een flinke prijsverlaging zichtbaar. Het abonnement met de laagste internetsnelheid en het 'Digitenne tv-product' is € 5,50 in prijs verlaagd en het Alles-in-1 pakket met de hoogste snelheid en de meeste zenders is maar liefst € 9,50 goedkoper geworden. De vorm van televisie kijken en de duur van het contract maakt qua prijs geen verschil. Het enige waarvoor je meer betaalt is de snelheid.

Eenmalige kosten
Voor de extra optie TV Opnemen & Pauzeren zijn de kosten € 3 per maand, terwijl dat voorheen € 5 was. Daarnaast zijn de eenmalige aansluitkosten onder handen genomen. Voor Internet en voor Internet & Bellen betaal je geen eenmalige kosten meer. Televisie-afnemers betalen eenmalig nog € 20. Voorheen waren deze kosten bij iTV € 30 en bij DigitaleTV € 9,95. 

Weten of de pakketten van Tele2 beschikbaar zijn op jouw adres? Doe de postcodecheck op Internetten.nl, Totaalwijzer.nl of Digitelevisie.nl.

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.