Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 lanceert Internet Extra 100 Mbps

door Anniek Kruijer 1 reactie

tele2.gif“Ultrasnel internet thuis, niet omdat het moet, maar omdat het kan”. Tele2 biedt sinds 1 februari Internet Extra via VDSL met een snelheid tot 100 Mbps. De diensten worden geleverd via het vaste netwerk van KPN en zijn nu al beschikbaar bij 28 procent van de huishoudens. Wat betaal je voor het nieuwe snelle pakket? En hoe concurrerend is de prijs ten opzichte van KPN?

Internet Extra

InternetExtraTele2.jpg

Internet Extra kost maandelijks 28 euro, maar is ook verkrijgbaar in combinatie met vaste telefonie en televisie. Internet Extra met Bellen Basis kost eveneens 28 euro. voor het Alles-in-1 pakket en het Internet Extra in combinatie met TV Basis betaal je 40 euro per maand. Voor alle pakketten geldt momenteel de actie de eerste drie maanden voor een tientje.
Ter vergelijking: bij KPN kun je ook een 100 Mbps pakket bestellen. Het Internet only pakket kost 42,50 euro per maand. Je profiteert momenteel wel van een actie waarbij je het eerste half jaar 25 euro betaalt. Voor het Alles-in-1 pakket betaal je 87,50 euro per maand, het eerste half jaar 35 euro.

Samenwerking KPN en Tele2

Tele2 en KPN hebben in juli 2015 een zevenjarige overeenkomst getekend voor verbeterde toegang tot het vaste KPN-netwerk. Deze overeenkomst stelt Tele2 in staat om klanten hogere snelheden te bieden. In combinatie met de uitrol van het eigen nieuwe 4G-netwerk kan de provider hogere snelheden bieden.

Gerben Wijbenga, Director Consumer Tele2 Nederland: “Na de introductie van ons 4G-netwerk in november van vorig jaar, is dit een volgende mijlpaal om trots op te zijn. Met onze nieuwe en toekomstbestendige mobiele en vaste netwerken bieden we onze klanten kwalitatieve, betaalbare en snelle internettoegang waar en wanneer zij het maar nodig hebben.”

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Reacties (1)

Geplaatst door: Roland van der Wedden ()

Ik kreeg van Tele2 een kerstwens door middel van een kaart. Gratis verhoging van internetsnelheid tot het einde van het jaar naar 100 Mb. Uiteindelijk blijkt dat op mijn huidige adres 100 Mb niet mogelijk is. Ik ben blij gemaakt met een dode mus. Slechte beurt van Tele2! Niet omdat het moet, maar omdat het niet kan!?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.