Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 komt met TV Light

door Jeanet Woldring

Het kleinst mogelijke tv-pakket zonder vetrandjes. Zo noemt Tele2 TV Light, het nieuwe abonnement voor tv met minder zenders. In ruil voor het inleveren van de extra zenders krijg je 2 euro korting per maand. Het nieuwe Alles-in-1 abonnement is sinds 8 juli verkrijgbaar voor 32 euro per maand, de eerste 3 maanden 15 euro per maand. Hiermee staat Tele2 bovenaan in de TOP 5 goedkoopste Alles-in-1 pakketten.

TV Light en TV Basis

Klanten betalen voor TV Light 32 euro per maand inclusief de verplichte abonnementskosten voor Internet en Bellen, terwijl dat voor TV Basis 34 euro per maand is. Tele2 stelt dat veel mensen die extra zenders nooit bekijken, waardoor ze meer zenders hebben dan ze nodig hebben.

20 meest populaire zenders

TV Light bevat alleen twintig van de meest bekeken zenders, in plaats van de 47 zenders die TV Basis biedt. Van die twintig zenders zijn er 14 in HD. Het gaat onder meer om de publieke omroepen, RTL, SBS, maar ook Eurosport, National Geographic en Discovery Channel. Verder krijg je standaard toegang tot Online TV, Programma Gemist en de Videotheek.

Campagne

Met de introductie van TV Light start Tele2 een campagne om Nederlanders bewust te maken van het fantastische aanbod op tv en van hun eigen kijkgedrag. Tele2 doet dit onder meer door Tele2 TV Advies, waarin Hans van der Togt de hoofdrolrol speelt.

TOP 5 goedkoopste alles-in-1 pakketten

Zowel voor TV Light als TV Basis geldt een actie: de eerste 3 maanden € 15 per maand en geen aansluitkosten. De actie geldt tot 1 oktober en is alleen voor nieuwe klanten. Hiermee zijn deze twee Alles-in-1 pakketten momenteel de goedkoopste van Nederland.

Tele2 Alles-in-1 abonnementen vergelijken? Doe de postcodecheck op Totaalwijzer.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.