Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tablet meest gewilde cadeau

door Jeanet Woldring

De tablet is het meest favoriete Sinterklaas- en kerstcadeau van de Nederlander. Maar liefst een kwart van de mannen en een vijfde van de vrouwen hoopt in de zak van de Sint of onder de kerstboom een tablet te vinden. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Samsung naar de favoriete Sinterklaas- en kerstcadeaus op elektronicagebied.

Tablet bovenaan de verlanglijst
Maar liefst 26 procent van de mannen wil het liefst een tablet cadeau krijgen. Ook bij vrouwen is de tablet het meest populair: 18 procent van de vrouwen geeft aan dat ze daarmee door de Sint of de Kerstman wil worden verrast. Op de tweede plek komt de laptop: 14 procent van de mannen en 13 procent van de vrouwen hoopt er dit jaar een te krijgen. 

De volledige elektronica top vijf ziet er als volgt uit:
1. Tablet 
2. Laptop
3. Smart TV 
4. Smartphone
5. Camera

Het onderzoek dat Ipsos Synovate in opdracht van Samsung in november heeft uitgevoerd, is gebaseerd op een representatieve steekproef onder 1018 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.