Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile vernieuwt internetabonnementen per 15 jan

door Jeanet Woldring

Per 15 januari biedt T-Mobile nieuwe internetabonnementen met andere snelheden en acties. Voor lichte gebruikers is er nu Snel Internet met een downloadsnelheid van 10 Mb. Voor veeleisende internetters is er Supersnel Internet (30 Mb), terwijl Ultrasnel Internet (50 Mb) bedoeld is voor de extra snelle 'streamers'. Al deze tweejarige contracten kosten tijdelijk 9,95 euro per maand. Ook voor de combipakketten gelden nieuwe acties.

Internet en bellen
Het 2-in-1 pakket met Internet & Bellen kost het eerste halfjaar 10,95 per maand, daarna 25,95 euro. Je krijgt daarvoor tot 30 Mbps download en 3 Mbps up, een gratis draadloos modem en 4 e-mailboxen van 5 GB. Bellen naar vaste nummers kost 3,6 cent per minuut, terwijl je voor bellen naar mobiel bijna het vijfvoudige betaalt (17,2 cent). Voor beide geldt een starttarief van 9,7 cent per gesprek en er wordt per seconde afgerekend. Voor 12,50 extra per maand kun je onbeperkt bellen naar alle vaste nummers en naar mobiele nummers van T-Mobile.

Internet en tv
Het 2-in-1 pakket Internet & TV kost het eerste halfjaar 19,95 per maand, daarna 34,95 euro. Het bevat hetzelfde internetabonnement als bovengenoemd waar digitale tv (Digitenne) aan toegevoegd is. Je ontvangt 28 tv- en 22 radiozenders en een gratis digitale tv-ontvanger. Eredivisie Live is optioneel en de eerste 2 maanden gratis.

Internet, bellen en tv
Het 3-in-1 pakket Internet, Bellen & TV kost het eerste halfjaar 20,95 per maand, daarna 35,95 euro. Dat betekent dat dit combipakket slechts een euro per maand duurder is dan het 2-in-1 pakket met internet + tv. Voor mensen die niet veel bellen via de vaste lijn, wel bereikbaar willen zijn en genoeg hebben aan 28 tv zenders is dit een goede optie. Het pakket staat op de tweede plek in de TOP 5 op Totaalwijzer. Tele2 staat qua prijs nog altijd op de eerste plaats. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.