Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile vernieuwt 4G voor Thuis-abonnementen

door Jeanet Woldring

4g-voor-thuis-t-mobile.PNGT-Mobile heeft op 29 juni zijn 4G voor Thuis-abonnementen vernieuwd. Er zijn nu varianten van 41 en 45 euro, met snelheden van 30/5 Mbps en 100/10 Mbps. Daarnaast is er nog een Sim Only optie voor 35 euro per maand. Voor wie zijn deze pakketten bedoeld?

Internetsnelheid afhankelijk van router

Met 4G voor Thuis is de maximum internetsnelheid afhankelijk van de router die je gebruikt. Met de buitenrouter tot 100 Mbps downloadt-mobile-buitenrouter.jpg en 10 Mbps upload. Met de binnenrouter tot 30 Mbps download en 5 Mbps upload. De internetsnelheid die je kunt halen, is mede afhankelijk van de dekking bij jou thuis en hoe druk het op het 4G-netwerk is.

Startbundel afhankelijk van adres

De bundels bij die abonnementen zijn 150 GB en 500 GB. Het abonnement werkt met een maandelijkse startbundel, afhankelijk van het adres waar je woont. Ben je door de maandelijkse startbundel heen, dan kun je de rest van de maand zo vaak als je wilt gratis 5 GB-aanvullers activeren. 

Postcodecheck

4G voor Thuis wordt alleen aangeboden op locaties waar het mobiele netwerk geschikt is om dit product te leveren. Er wordt een postcodecheck gedaan voor welke startbundel je in aanmerking komt.

Ook bellen met de 4G voor Thuis simkaart?

t-mobile-4g-voor-thuis-0.jpgMet de simkaart is het mogelijk om te bellen en te sms’en (alleen niet via de router). Aan de simkaart zit geen 06-nummer maar een 097-nummer gekoppeld. Voor bellen en sms’en worden kosten in rekening gebracht.

Voor wie is 4G voor Thuis?

4G voor Thuis is bedoeld als alternatief voor vast internet op plekken waar er geen kabel ligt of waar de internetsnelheid zo laag is dat je geen fijne online ervaring hebt. Denk hierbij aan een woonboot of een boerderij, een afgelegen woning of een plek op jouw terrein dat je wilt voorzien van (extra snel) internet. Ook is het niet altijd mogelijk om in een woning een bovenste verdieping te voorzien van internet. 

Wil je weten of 4G voor Thuis beschikbaar is op jouw adres? Doe dan de postcodecheck op Internetten.nl of Totaalwijzer.nl

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.