Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Sneller internet in buitengebied bij KPN

door Marit Veldkamp

kpn-sneller-internet-buitengebied.PNGWoon je in een buitengebied waar de snelheid van je internetverbinding lager is dan 15 Mbps? Dan kan de oplossing van KPN een optie zijn. Sneller internet in het buitengebied is nu breder beschikbaar. Op meer plekken waar de snelheid van de vaste internetverbinding te wensen overlaat, gaat de provider de combinatie-dienst DSL en 4G aanbieden.

Hogere snelheden

Door het vaste netwerk te combineren met het mobiele 4G-netwerk kunnen klanten van KPN die in het buitengebied wonen fors hogere internetsnelheden krijgen (max. 30 Mbps). De vast/mobiele breedbandverbinding gebruikt in de basis het vaste netwerk (DSL). Met slimme technologieën wordt het mobiele netwerk (4G) bijgeschakeld als versneller.

Gratis aanvulling op bestaand internetabonnement

KPN-klanten in het buitengebied komen in aanmerking voor 'Sneller Internet Buitengebied' wanneer de huidige internetsnelheid lager is dan 15 Mbps. De dienst is een gratis aanvulling op het bestaande internetabonnement. Op de website van de provider kan via een postcodechecker worden gekeken of het product beschikbaar is op het betreffende woonadres. Als dit het geval is, wordt het huidige internetabonnement zonder extra maandelijkse kosten omgezet. Je krijgt een extra 4G modem gratis in bruikleen.

Testen

KPN heeft ‘Sneller Internet Buitengebied’ uitgebreid getest, eerst in de buurt van Nijkerk en inmiddels maken zo’n 10.000 KPN-klanten dagelijks gebruik van deze technologie. 

Lees ook: Onbeperkt 4G-internet in buitengebied bij KPN (2017)

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.