Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Scherpe actie UPC Alles-in-1

door Jeanet Woldring

UPC is een nieuwe scherpe actie begonnen op het Alles-in-1 Voordeelpakket. Zowel voor de internetsnelheid van 30 Mb als die van 60 Mb betaalt u het eerste halfjaar slechts 24,50 euro per maand. Daarvoor krijgt u internet, bellen en tv in één. Daarna kost het 30 Mb pakket  maandelijks 47,50 en het 60 Mb totaalpakket 49,95 per maand. 

TOP 5 Totaalwijzer
Hiermee staat het Alles-in-1 Voordeelpakket in de TOP 5 op Totaalwijzer.nl. Tussen de totaalpakketten van CanalDigitaal en Telfort in.

Geen eenmalige kosten
Naast deze scherpe actie aanbieding hoeven mensen die overstappen ook geen eenmalige te betalen. Dat betekent geen activatiekosten of wijzigingskosten als u overstapt op een totaalpakket. Activatiekosten heten overigens voortaan 'eenmalige kosten' bij UPC, dit om verwarring te voorkomen.

De actie duurt tot eind december.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.